Spor Trabzonspor'da transfer harekatı

Trabzonspor'da transfer harekatı

Paylaş
Trabzonspor'da transfer harekatı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, gelecek sezon yayın ihalesinden gelecek olan paranın önemli bir bölümünü transfere ayıracak

Süper Lig'de teknik direktörlüğe Şenol Güneş'i getirdikten sonra takımın yakaladığı çıkıştan büyük mutluluk duyan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, önce Bursaspor, ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yaşanan puan kayıpları nedeniyle adeta yıkıldı.

Takımın sergilediği futboldan fazlasıyla memnun kalan ancak sonuçlardan dolayı mutlu olamayan Başkan Şener'in, Şenol Güneş'le konuştuktan sonra gelecek yıl yayın ihalesinden gelecek olan paranın önemli bir bölümünü transfere ayırması bekleniyor.

Tecrübeli teknik adamın istediği her futbolcuyu almak için imkanları zorlamayı planlayan Şener, ligden umudunu kesmediğini ve zirveyle aradaki puan farkının kapatılabileceği inandığını söyledi. Şener, Türkiye Kupası'nı ise kazanmayı çok istediklerini belirterek, "Umarım sezon sonunda en azından bir kupayı müzemize götürürüz" dedi.

SONG'UN DURUMU BELİRSİZ

Trabzonspor'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan futbolculardan Rigobert Song'un durumunun belirsizliğini sürdürdüğü belirtildi.

Futbolcunun sezon sonuna kadar sergileyeceği performansın kaderini etkileyeceği belirtilirken, teknik direktör Şenol Güneş'in de bu konuda yönetimle bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Ancak yönetim içerisinde bazı isimlerin Song'un takımdaki en yüksek fiyatı alması nedeniyle sözleşme uzatmaya soğuk baktığı da vurgulandı.

ANTALYA MAÇI SEYAHAT PROGRAMI BELLİ OLDU

Öte yandan Trabzonspor'un Cuma günü Antalyaspor ile deplasmanda yapacağı maçın seyahat programı belli oldu.

Perşembe günü saat 15.00'da THY'ye ait özel uçakla Antalya'ya gidecek olan bordo-mavililer maçın ardından saat 23.45'de yine THY'ye ait özel uçakla Trabzon'a dönecek.

Yunus Emre Sel/TRABZON (DHA)

Haberin Devamı