Spor Trabzonspor'dan borç açıklaması

Trabzonspor'dan borç açıklaması

Paylaş
Trabzonspor'dan borç açıklaması

Trabzonspor Kulübü, 11 milyon 549 bin liralık borç miktarının yapılandırılmış ve ödenmesi devam eden vergi borçlarıyla geçmiş dönemlere ait Lange ve İsmail Demir davalarını kapsadığını açıkladı

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden, ’Trabzonspor kulübün en borçlu kulüpler listesinde birinci sırada’ yer aldığı yönünde haberler üzerine yapılan açıklamada, söz konusu miktarın yapılandırılmış ve ödenmesi devam eden vergi borçlarıyla geçmiş dönemlere ait Lange ve İsmail Demir davalarını kapsadığı vurgulandı.

"HACİZ VE İCRA SÖZ KONUSU DEĞİL"

Borç nedeniyle herhangi bir icra ve haciz işlemi gerçekleşmediğine dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Trabzonspor’un ligin en borçlu kulüpleri sıralamasında ilk sırada yer aldığı yönünde haberler yer almaktadır. Bu haberlere konu olan borçlar devlete olan yapılandırılmış vergi borçlarıyla geçmiş dönemlerden süre gelen Lange ve İsmail Demir davalarının sonuçlarıdır.

Her iki davayla ilgili borçlar da yapılandırma aşamasındadır. Ancak bahsedildiği gibi bunlarla ilgili hiçbir haciz ve icra işlemi söz konusu değildir. Mevcut koşullar içerisinde bugünkü yarışmacı kimliğini korumaya çalışan ve rakipleriyle mücadele eden kulübümüzün geriden gelen bu süreçle ilgili yaşadıklarını kamuoyunun yorumlarına bırakıyoruz."

Haberin Devamı

AA