Spor Trabzonspor'dan radikal karar!

Trabzonspor'dan radikal karar!

Paylaş
Trabzonspor'dan radikal karar!

Trabzonspor cephesi Fenerbahçe maçı öncesi çok radikal bir karar aldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yaptığı açıklamada, "Kadıköy'de kasti hakem hatası olursa takımı sahadan çekeceğim" dedi

Süper Lig'in 19. haftasında cumartesi günü Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çok zorlu bir maça çıkacak olan Trabzonspor çok radikal bir karar aldı. Bordo-Mavililer, mücadelede kendi aleyhlerine kasti hakem hatası yaşanması durumunda, takımı sahadan çekme kararı aldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, dev maça iki gün kala aldıkları kararı Fanatik gazetesinden Orhan Yıldırım'a açıkladı. Hacıosmanoğlu, "Bu sene hakemler yüzünden 15 puan kaybettik. Resmen 15 puanımız çalındı. Fenerbahçe maçında çok kararlıyım. TFF Başkanı ve MHK Başkanı ile de çok açık şekilde konuştum ve bu kararımı onlara da söyledim. Maç esnasında bir tane kasti hakem hatası görürsem, takımı sahadan çekeceğim" ifadesini kullandı.

'Trabzon kimseye yem olmaz'

İbrahim Hacıosmanoğlu şöyle devam etti: "Kasti bir hakem hatasıyla yenilmektense hükmen mağlubiyet almayı tercih ederim. Trabzonspor çok büyük bir camiadır kimseye yem olmaz. Bu kadar para harcadık, çok iyi bir kadro kurduk, önümüze büyük hedefler koyduk. Birkaç hakem yüzünden bu hakkımızı kimseye yedirmeyiz. TFF Başkanı, MHK Başkanı... Hepsinin haberi var. Kararımı uygulamakta çok kararlıyım."

'Ayrımcılık ortada'

"Halen hak mahrumiyeti cezam var. Bu nedenle maçı izlemeyeceğim. Ceza verdiklerinde itiraz edebilirdim ve ceza da büyük ihtimalle düşerdi. Ama ben savunma bile yapmadım, savunma yapmaya gerek görmedim. Trabzonspor da bu ülkenin takımı ama federasyon ve hakemlerin yaptığı ayrımcılık da ortada."

Teknik ekibe bildirecek

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takıma destek olmak için bu sabah Trabzon'a gitti. Başkan'ın bu kararını teknik ekip ve oyunculara da ileteceği öğrenildi. Hacıosmanoğlu'nun, tesislerde yapacağı konuşmada, "Çıkın cesurca oynayın. Alın terinizin gasp edilmesine izin vermeyeceğiz. Çok kararlıyız" ifadelerini kullanacağı bildirildi.

Haberin Devamı