Spor Trabzonspor'dan transfer atağı

Trabzonspor'dan transfer atağı

Paylaş
Trabzonspor'dan transfer atağı

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Kanadalı Hutchinson ve Polonyalı Brozek'ten sonra sürpriz bir ismi Boca Juniors'un yıldız futbolcusu Roman Riguelme'yi gündemine aldı

YILDIZ İSME KANCA

Trabzonspor’da yönetim, daha önce üzerinde durduğu Danimarka’nın Kopenhag takımında forma giyen Atiba Hutchinson ve Wisla Krakow’da forma giyen Pawel Brozek’e ek olarak yeni bir isme kancayı taktı.

Yönetim, 2002-2007 yılları arasında Barcelona ve Villareal’de forma giyen, son 3 sezondur Boca Juniors forması altında mücadele eden Roman Riguelme’yi transfer etmek için girişimlere başladı. Riguelme için yöneticiler, yıldız futbolcunun menajeriyle bir araya geldi.

46 DEFA MİLLİ OLDU

Takımı sırtlayacak bir futbolcu isteyen teknik direktör Şenol Güneş’in de sıcak baktığı 31 yaşındaki Riguelme, 46 kez giydiği Arjantin milli takımı formasıyla 17 kez fileleri havalandırdı. Bordo mavili yöneticilerin önce Riguelme’yi ikna edeceği, ardından kulübüyle görüşmelere başlayacağı açıklandı.

SERKAN:“TRABZONSPOR’DA OLMAYI ÇOK SEVİYORUM”

Trabzonspor’un sağ kanat ve orta saha oyuncusu Serkan Balcı, bu sene yaşadığı çıkışta ailesinin ve takım arkadaşlarının büyük etkisi olduğunu vurgularken şunları söyledi: “Trabzon’da çok mutluyum. Tek isteğim Trabzonspor’un başarısı. Ailem ve ben Trabzon’da yaşamaktan çok mutluyuz. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapmak istiyorum.

Ama hayatın nereye sürükleyeceği belli olmaz. Trabzonspor, mükemmel bir taraftara sahip. Futbolu iyi biliyorlar. Trabzon’da olmayı çok seviyorum. Uzun yıllar burada kalmayı isterim.“

“ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAN ERKEN UZAKLAŞTIK“

Bu sezon şampiyonluk yarışından erken uzaklaştıkları için üzgün olduklarını belirten Serkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hedefimiz sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmaktı. Ancak bazı maçlarda hiç beklemediğimiz sonuçlar alınca zirveden uzaklaştık. Şimdi kupada başarılı olup taraftarlarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz.

Bunu başaracağımıza da inanıyoruz. Trabzonspor için Şanlıurfa veya İstanbul fark etmez. Türkiye’nin her yerinde, hatta Avrupa’da bile tribünleri doldurma kapasitesine sahip bir takımız. Çıkacağımız, maçımızı oynayacağız ve kupayı müzemize götüreceğiz.“

Yunus Emre SEL / TRABZON,(DHA)

Haberin Devamı