Gündem Trafik kavgası cinayetle bitti

Trafik kavgası cinayetle bitti

Paylaş
Trafik kavgası cinayetle bitti

İzmir'in Bornova ilçesinde maddi hasarlı trafik kazasının ardından yaralanan iki kişiden biri tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, cumartesi günü Bornova ilçesi Pınarbaşı semti Yeşilçam Mahallesi’nde Evrem Koşum’un (28) kullandığı 35 AVU 49 plakalı otomobil ile plakası alınamayan beyaz renkli bir kamyonet çarpıştı.

Haberin Devamı

Kazanın ardından Koşum ve arkadaşı Muharrem Şenel ile kamyonetteki 2 kişi arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bıçakla yaralanan Koşum ve Şenel’i bıçakla yaralayan 2 zanlı, kamyonetle olay yerinden kaçtı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Şenel, bugün hayatını kaybetti.
Soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, sadece rengi ve modeli bilinen ön kısmı hasarlı kamyonetin Altındağ semtinde bulunduğunu tespit edildi. Polis ekipleri, araç sahibi E.E’yi yakaladı. Kavga sırasında E.E’nin yanında bulunduğu öğrenilen oğlu Y.C.E. de gözaltına alındı.

Yapılan sorgulama sonucunda, trafik kazasının ardından çıkan kavgada kaldırıldığı hastanede ölen Muharrem Şenel’i Y.C.E’nin, Evrem Koşum’u ise babası E.E’nin bıçakladığı belirlendi.

Haberin Devamı

Zanlı baba ile oğlunun adliyeye sevk edileceği bildirildi.