Gündem Trafik kazasında kafası ve kolu koptu

Trafik kazasında kafası ve kolu koptu

Paylaş
Trafik kazasında kafası ve kolu koptu

Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde motosiklet kullanan Veysel Kafakıran, dengesini kaybedince 100 metre yerde sürüklendi. Kafakıran'ın kolu ve kafası koptu

Polatlı'daki Yeni Sanayi Sitesi'nden çıkarak E-90 karayolundan Eskişehir yönüne giden motorsiklet sürücüsü 23 yaşındaki Veysel Kafakıran, aracının dengesini kaybetmesiyle önce trafik levhalarına, ardından bariyer demirlerine çarpıp paralanarak hayatını kaybetti.

Trafik ekipleri, kazaya bir yolcu otobüsünün karıştığı iddiaları üzerine Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi ekipleriyle koordineli olarak harekete geçti. Sivrihisar'da durdurulan otobüsün 3 yolcusu ile şoförün ifadesi alındı.

Yolculardan birinin polis olduğu belirtildi. İfadelerinde motorsikletin otobüse çarpmadığı, ön tekerinin havalanarak dengesini kaybettiği ve sürüklendiği belirtildi.

100 METRE SÜRÜKLENDİ

Polis, kazanın nasıl olduğuna ilişkin soruşturmayı derinleştirdi ve civardaki görgü tanıklarına da başvurdu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre dengesini kaybeden talihsiz sürücünün trafik levhasına çarptığı ve yaklaşık 100 metre kadar sürüklendiği, bariyer demirlerine de çarptığı öğrenildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sürücünün kolu ve kafası ise koptu. Motorsiklet ise 500 metre ileride sağ taraftaki bankete düştü. Kafası ve kolu kopan talihsiz sürücünün yakınları olay yerine geldiklerinde sinir krizi geçirdi.

Polis, olay yerinde feci şekilde can veren Veysel kafakıran’ın yakınlarını teselli etmeye çalıştı. Bu arada fenalık geçiren yakınlarına ambulansta tıbbi müdahalede bulunuldu.

Kaza nedeniyle karayolu çift taraflı kontrollü olarak sağlandı. Polis, olayın tam olarak aydınlatılması için çevrede bulunan fabrikaların güvenlik kameralarını da kontrol etmek için aldı.

Metin ÖZDEMİR/Ankara (DHA)