Gündem Tramvay yolunda dehşet: 1 ölü, 2 yaralı

Tramvay yolunda dehşet: 1 ölü, 2 yaralı

Paylaş
Tramvay yolunda dehşet: 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul Zeytinburnu'nda trafik ışıklarından karşı yöne geçmek isteyen bir otomobil ile tramvay yoluna girdiği belirtile minibüs çarpıştı. Savrulan minibüs tramvay yolu üzerinden karşıya geçmek isteyen 2'si çocuk 3 kişiye çarptı. Kazada, Suriye uyruklu anne Zilal Nasır öldü

Vatandaşlar aynı yol üzerinde çok sayıda trafik kazası olduğunu söyledi. Tramvay yolu üzerindeki 'Tramvay yoluna girmek yasaktır EDS ile para cezası kesilmektedir' yazılı tabela dikkatleri çekti.

Haberin Devamı

İddiaya göre kaza saat 15.30 sıralarında Çırpıcı Mahallesi, Zeytinburnu tramvay durağına yaklaşık 200 metre mesafede meydana geldi.

Turan Güneş Caddesi üzerindeki trafik ışıklarından karşı yöne seyir halindeki 34 KR 733 plakalı otomobil, tramvay yolunda ilerlediği kaydedilen 67 DC 028 plakalı minibüse çarptı.

Savrulan minibüs tramvay yolundan geçmek isteyen Suriye uyruklu anne ve iki çocuğuna çarptı. Minibüs demir korkuluklarına çarparak durabildi.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve ambulans ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde anne Zilal Nasır'ın öldüğünü belirledi.

Yaralanan Yusuf Nasır ve kardeşi Hüda Nasır kaldırıldıkları çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Yapılan incelemelerin ardından Zilal Nasır'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Her iki sürücü polis tarafından gözaltına alındı. Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat kapanan Kabataş-Bağcılar arasındaki tramvay seferleri tekrar normale döndü.

Kazanın meydana geldiği tramvay yolunun üzerindeki 'Tramvay yoluna girmek yasaktır EDS ile para cezası kesilmektedir' yazılı tabela dikkatleri çekti.

Vatandaşlar aynı yol üzerinde çok sayıda kaza meydana geldiğini, bir çok aracın ise yasak olduğu halde tramvay yolunu kullandığı söyledi.

Erhan TEKTEN / DHA