Gündem Tramvayın altına kedi girdi, seferler durdu

Tramvayın altına kedi girdi, seferler durdu

Paylaş
Tramvayın altına kedi girdi, seferler durdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait tramvayın altına kedi yavrusunun girmesi nedeniyle seferler durduruldu

İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonunda kedi çıkarıldı ve seferler yeniden başladı. Şarampol Caddesi’nde sefer yapan tramvayın altına saat 17.30 sıralarında yavru bir kedi girdi.

Haberin Devamı

Yoğun trafiğin olduğu caddede bir otele ait olduğu öğrenilen yavru kedinin tramvayın altına girdiğini fark eden vatman, hemen aracı durdurdu. Vatman ve özel güvenlik görevlileri tarafından bir süre tramvayın altından çıkarılmaya çalışılan kedi için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait İtfaiye müdürlüğü’nden yardım istendi. İtfaiye ekipleri ve hayvanseverlerin dakikalarca süren uğraşlarına rağmen kedi bir türlü dışarı çıkartılamadı.

TRAMVAY SEFERLERİ DURDU

Kedi nedeniyle tramvay hareket edemeyince bir süre seferler de yapılamadı. Duraklarda biriken insanlara görevliler tarafından tramvaya kedi girdiği ve kurtarma çalışmaları sürdüğü için seferlerin iptal edildiği bilgisi verildi. Tramvay seferleri yaklaşık yarım saat sonra tek taraflı olarak devam ettirildi.

Haberin Devamı

HER YOL DENENDİ

Yere yakın olduğu için kimsenin altına giremediği tramvayın altına kedinin yemesi için tavuk eti konuldu. Bırakılan ete yanaşmayan kedi için bu kez yaş mama getirildi ama yine olmadı. Bir ayna ve demir çubukla sadece sesi duyulan kediyi görmeye çalışan itfaiye ekipleri ve hayvanseverler, cep telefonundan kedi sesi dinleterek çıkması için uğraştı.

Son olarak tramvayın altından itfaiye tarafından su sıkıldı. Sıkılan suyla birlikte yavru kedi yaklaşık 2 saat sonra dışarı çıkıp hızla kaçarak yuvasının olduğu otele girdi. Otel sahipleri ise yavru kedinin yuvasına çıktığını belirterek, görüntülenmesine izin vermedi. Kedi kurtarma operasyonunun tamamlanmasından sonra tramvay seferleri karşılıklı olarak yeniden başlatıldı.