Spor Transfer sinyali

Transfer sinyali

Paylaş
Transfer sinyali

Galatasaray Başkanı Adnan Polat “Hayat biter transfer bitmez” diyerek devre arasında Sarı-Kırmızılı takıma takviye yapacaklarını söyledi

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Telegol’e gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Polat, sezonun ilk yarısını hedeflenen puanın altında bitirdiklerini belirterek “40 puana ulaşırız diye bekliyordum. Ama talihsiz puanlar kaybettik. Yorgunluk, sakatlık gibi nedenler var, ama bunun bile bizim bahanemiz olmaması lazım. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. Teknik direktörümüzden ve teknik heyetten memnunum. Hayat biter transfer bitmez” diye konuştu.

Haberin Devamı

MİLAN PRES YAPIYOR

Sarı-Kırmızılı takımın sakatlığı bulunan Milan Baros’u aradığını vurgulayan Polat, “Ön tarafta pres yapan, rakip defansı yoran bir santrfora ihtiyacı var Galatasaray’ın. Milan Baros bunu çok iyi yapıyordu. Kendisini arıyoruz. Doktorların ve kendisinin söylediğine göre ikinci yarının başında takıma katılacak” şeklinde konuştu.

Polat, Arda’nın performansı konusunda şöyle konuştu: “Saha içi ve saha dışı yaşantısından, arkadaşlarına yapmış olduğu liderlikten, ortaya koyduğu futboldan memnunum. Arda tabii bu yaşta bu yükümlülüklerin altına girdiği vakit bazı sıkıntılar yaşayabilecekti ki, bu olabilir. Ama bizim gözümüzde Arda kaptanlığını da futbolculuğunu da en iyi şekilde yapıyor. Kapasitesini daha da yukarılara çıkaracağına inanıyorum ben.”

Haberin Devamı

Elano’nun iyi bir profesyonel olduğunu kaydeden Polat, “Kendine çok iyi bakan, Florya’da çok iyi antrenman yapan, çok uyumlu, sakin, işini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir futbolcu. Gün geçtikçe daha iyi bir Elano’yu göreceğimizi düşünüyorum” yorumunu yaptı.