Gündem Transseksüel boğazı kesilerek öldürüldü

Transseksüel boğazı kesilerek öldürüldü

Paylaş
Transseksüel boğazı kesilerek öldürüldü

Transseksüel boğazı kesilerek öldürüldü

İzmir Tepecik'teki genelevde çalışırken geçen mayıs ayında buradan ayrılan transseksüel 50 yaşındaki Serap Toman, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından boğazı kesilerek öldürüldükten sonra cesedi yol kenarına atıldı. Polis, cinayetle ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Haberin Devamı

Bugün, saat 07.30 sıralarında, Yeşildere Yolu ile 1038 Sokağın kesiştiği yerde kanlar içinde kadın cesedi görenler ‘155 Polis İmdat’ telefonunu aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, cesedin, ameliyatla cinsiyet değiştirip, pembe nüfus cüzdanı alan Serap Toman'a ait olduğunu belirledi.

Toman'ın, bıçakla boğazı kesilerek öldürüldükten sonra cesedinin yol kenarına atıldığı belirlendi. Araştırmada, Toman'ın yakındaki Tepecik Genelevi'nde uzun yıllardır çalıştığı, geçen Mayıs ayında ayrıldığı ve bir daha hiç uğramadığı ortaya çıktı. Toman'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenip otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Toman'ın iş, aile ve yakın çevresini mercek altına alırken, kim veya kimler tarafından ne amaçlı öldürüldüğünün belirlenmesi için çalışma başlattı.

Turaç TOP/İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı