Türkiye (Son Dakika) Travesti cinayetinde flaş gelişme!

Travesti cinayetinde flaş gelişme!

Paylaş
Travesti cinayetinde flaş gelişme!

Geçtiğimiz Pazartesi gecesi "Çağla" lakaplı travestinin öldürülmesi, "Nalan" takma adlı arkadaşının da yaralaması olayıyla ilgili olarak yakalanan 17 yaşındaki şüpheli H.T. tutuklanarak cezavine gönderildi

Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan H.T., bugün Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. H.T. burada Çocuk Suçları Bürosu'nda görevli Cumhuriyet Savcısı Nurten Altınok'a ifade verdi.

Haberin Devamı



"KADIN OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE..."


Öğrenildiğine göre, H.T ifadesinde, bir arkadaşı ile eğlenmek için Beyoğlu'na gittiğini, sokakta 2 kadınla tanıştıklarını söyledi. H.T., birlikte gittikleri evde bu kişinin kadın olmadığını öğrendiğini, verdiği 50 lira parayı geri istemesi üzerine de tartışma çıktığını, Çağla'nın montunu başına atıp kendisine vurmaya başladığını ileri sürdü.

"SİLAHIMI ÇEKİP ATEŞ ETTİM"

17 yaşındaki şüphelinin cinayetle sonuçlananan olayın başlangıcını bu şekilde anlattığı, tartışma sırasında üzerinde taşıdığı silahı çekip ateş ettiğini, kaçtıktan sonra da olayda kullandığı silahı oturduğu yerin yakınındaki bir villanın bahçesine gömdüğünü söylediği öğrenildi.

TUTUKLANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ


İfadesinden sonra tutuklanması talebiyle mahkemeye çıkarılan H.T., “Kasten adam öldürme" ve “Kasten yaralama" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yüksel KOÇ / İstanbul DHA

Haberin Devamı