Gündem Travestiye sarılma ısrarı kanlı bitti

Travestiye sarılma ısrarı kanlı bitti

Paylaş
Travestiye sarılma ısrarı kanlı bitti

Bursa'da yolda bekleyen travestilere sarılmak isteyen garson feci dayak yedi; gazeteciler de nasibini aldı

Bursa'da yolda bekleyen travestilere sarılmak için ısrar eden garsonluk yapan Halil İbrahim Kır (36), olumsuz yanıt aldığı iki travestiye ısrar edince feci şekilde dövülüp bıçaklandı. Bu sırada belindeki bıçağı çıkartan Kır, her iki travestiyi bıçakla yaraladı. Olayı öğrenen diğer travestiler polislerle tartışırken yaralılar ise tekrar kavga etmemeleri için ambulanslarla ayrı hastanelere getirildiler.

Haberin Devamı

Bursa'da restoranda gasronluk yapan Halil İbrahim Kır, dün gece alkollü olarak Merkez Osmangazi İlçesi Kemerçeşme Taksi Durağı'nın önünden geçerken gördüğü "Canan" takma adlı Coşkun Doğan (25) isimli travestiye sarılmak istedi. Yanında "Jale" diye tanınan Erman Yılmaz (22) isimli travesti arkadaşı bulunan Doğan olumsuz yanıt verdi.

KOLUNU DA KIRDILAR

Buna rağmen sarılmakta ısrar eden Kır ile travestiler arasında önce tartışma sonra kavga çıktı. Bu sırada travestilerden biri çıkarttığı bıçak ile bekar olan Halil İbrahim Kır'ı bıçakladı. Sol kolu kırılan ve alnından bıçaklanan Kır, bıçağını çıkartarak sarılmak istediği travestiyi karnından iki kez arkadaşını ise göğsünden bıçakladı.

GAZETECİYİ DE DÖVDÜLER

Polisin güçlükle ayırdığı kavga sonrası Kır ile travestiler tekrar kavga etmemeleri için ayrı ambulanslar ile Çekirge ve Muradiye Devlet Hastanesi'ne getirildiler. Bu sırada olayı öğrenince taksi durağı önüne gelen travestiler, "Neden arkadaşlarımızı korumuyorsunuz" diye tartıştılar. Daha sonra hastaneye giden travestiler, burada fotoğraf çeken bir gazeteciyi dövüp fotoğraf makinesini kırdılar.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Uğur SAĞLAM / BURSA (DHA)