Gündem Travestiyle konuşan gence bıçak

Travestiyle konuşan gence bıçak

Paylaş
Travestiyle konuşan gence bıçak

Travestiyle konuşan gençten para isteyen tinerciler, vermeyince bıçağı Cüneyt Şendoğan'ın göğsüne sapladı. Genç kurtarılamadı

İzmir'in Çankaya Semti'nde, ağabeyiyle dolaştığı sırada karşılaştığı travesti ile konuşan 21 yaşındaki Cüneyt Şendoğan, bu sırada yanına gelip “Ona vereceğin parayı bize ver” diyerek ardından kendisine küfreden 2 tinerci tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı şüphesiyle, 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Olay, geçen pazar günü saat 02.00 sıralarında Fevzipaşa Caddesi 136 numara önünde meydana geldi. Ayakkabıcıda çalışan ağabeyi İsmail Şendoğan'la dışarıya çıkan Cüneyt Şendoğan, Kordon'a gitti. Burada eğlenen Şendoğan kardeşler, daha sonra da evlerine dönmek için yürüyüşe geçti. Bu sırada Cüneyt Şendoğan, daha önceden tanıdığı travestiyle karşılaşınca kaldırım üzerinde sohbet etmeye başladı.

PARA İSTEYİP BIÇAKLADILAR

Konuşma sırasında yanlarından geçen ve tinerci olduğu öne sürülen kimliği belirsiz 2 kişi, Cüneyt Şendoğan'a yaklaşıp, “Ona vereceğin parayı bize ver” diyerek küfretti. Bunun üzerine çıkan tartışmanın ardından 2 saldırgan, Cüneyt Şendoğan'ın yanından ayrıldı. Biraz ileride kaldırım kenarında beklemeye başlayan 2 genç, travestiyle konuşmasının bitmesinin ardından, kendisini yaklaşık 100 metre ileride bekleyen ağabeyinin yanına doğru giden Cüneyt Şendoğan'ın önünü keserek saldırdı.

Para isteyen 2 kişi, Cüneyt Şendoğan'ı, ağabeyinin gözleri önünde kalbinden ve kolundan bıçakladı. Talihsiz gencin elindeki sigara paketlerini ve cebinden parayı da aldıkları ileri sürülen saldırganlar, sokak aralarına doğru kaçarak izlerini kaybettirdi.

HASTANEDE CAN VERDİ

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan Cüneyt Şendoğan, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Kardeşi gözlerinin önünde bıçaklanınca girdiği şoktan uzun süre çıkamayan İsmail Şendoğan, olay sırasında cadde üzerinden geçen polisleri uyardığını, ancak saldırganların yine de kaçtığını söyleyerek, “Ellerini kollarını sallayarak kaçtılar" dedi. Anne Gülbahar Şendoğan ise “Oğlumun katilleri başkalarına da zarar vermeden, başka anneleri de ağlatmadan yakalansın” dedi.

Cüneyt Şendoğan'ın cenazesinin, bugün öğlende Karataş Camii'nde kılınan namazın ardından Pınarbaşı Mezarlığı'nda, 15 yıl önce vefat eden babası Erol Şendoğan'ın yanına defnedildi. Bu arada polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği belirtildi.

Taylan YILDIRIM/İZMİR, (DHA)