Magazin Travis Scott’tan Saint Laurent’e özel albüm

Travis Scott’tan Saint Laurent’e özel albüm

Paylaş
Travis Scott’tan Saint Laurent’e özel albüm

Saint Laurent, rap yıldızı Travis Scott ile ortak bir albüm çalışmasına imza atıyor. Fransız moda evi, Paris’teki ikonik konsept mağazası Colette’in kapanışını, Travis Scott ile yaptığı müzik işbirliğiyle onurlandırıyor.

Kylie Jenner’ın sevgilisi Travis Scott, Saint Laurent’in kreatif direktörü Anthony Vaccarello ile birlikte, limitli sayıda plak formatında üretilecek özel bir albüm hazırladı.

Kanye West, Frank Ocean ve Bon Iver’in de yer aldığı Saint Laurent x Travis Scott albümü, Flaunt Magazine’nin 12on12 markası tarafından, yalnızca 500 adette, piyasaya sürüldü. 20 Aralık’ta kapılarını sonsuza dek kapatmaya hazırlanan Parizyen konsept mağazası Colette’te, ünlü rap yıldızı dün şanslı hayranlarıyla buluştu ve sınırlı sayıda üretilen albümleri imzaladı.

Colette Roussaux ve kızı Sarah Andelman tarafından kurulan, efsanevi konsept mağaza kapandıktan sonra, mağazanın Saint Laurent tarafından devralacağı da söylentiler arasında. Moda ve müziği sıklıkla buluşturan Saint Laurent, eski kreatif direktörü Hedi Slimane'ın döneminde, moda dahisinin müzik tutkusu sayesinde müzik zirvesini yaşamıştı.

Şimdi Slimane'ın yerine geçen Vaccarello’nun müzik atağı, Fransız moda evine nasıl yansıyacak, Saint Laurent’in Mart ayında Paris Moda Haftası’nda sunacağı Sonbahar/Kış 2017 defilesinde Travis Scott'ın performası da yer alacak

Haberin Devamı