Rauf Tamer Tren kaçarken
HABERİ PAYLAŞ

Tren kaçarken

Haberin Devamı

Tren kaçarken


Mevcut anayasayı 35 yıldır eleştiriyoruz. Ne yapalım ki bizim eserimiz değil,darbe anaysası... Elden ne gelir? Fakat şimdi yapılmakta olan değişikliği, siviller gerçekleştiriyor. Müzakerelere katılmayan partilerin, sonradan şikayet etmeye hiç hakları yok. Hatta diyebilirim ki, ortaya kötü bir metin çıkarsa, boykotçu partiler sorumludur... Meydanı bu kadar boş bıraktıkları için.

Birikmiş notlar...


● “Dolarını bozdur” çağrısına, bütün partiler katılır zannettik... Ne gezer? Katılmadıkları gibi bir de alay ettiler. Fakat o da ne? Aydın Belediye Başkanı, aslanlar gibi gidip 1.071 dolar bozdurarak kampanyaya katıldı. İster misiniz partiden ihraç edilsin?



● İsmet Sezgin’i uğurluyoruz. Nur içinde yatsın... Ona siyasetin İsmet abisi diyen siyasetçiler de birer abi olmaya çalışsınlar... Abi olmak kolay değil... İsmet Sezgin gibi sevgi ve şefkat dolu bir yürek ister. O, gençken de abiydi. Memleketimin başı sağolsun.



● Ayşenur Bahçekapılı’yı acaba Yenikapılı mı zannetti Almanlar... Ah bu Yenikapı Ruhu. Milletvekilimizi epey incitmişler. - Misilleme yapalım. Hay hay... Yapalım ama pasaportunu kaybeden bir Alman siyasetçiyi nerden bulalım?



● Yaz saati için fazla sızlanmaya değmez... Çünkü artık çok geç. 22 Aralık’ta günler uzamaya başlıyor. Beşiktaş Yüz kere oynasa, hatta 8 kişiyle, 7 kişiyle oynasa bile, Dinamo Kiev’e 6-0 kaybetmez. Hakemi falan boşverin. Oldu bir kaza. Kafayı takmayın.


Beşiktaş


Yüz kere oynasa, hatta 8 kişiyle, 7 kişiyle oynasa bile, Dinamo Kiev’e 6-0 kaybetmez. Hakemi falan boşverin. Oldu bir kaza. Kafayı takmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder