Dr. Haydar Dümen Tren raydan çıkmadan
HABERİ PAYLAŞ

Tren raydan çıkmadan

Haberin Devamı

Erkeklerin tutkusu mastürbasyon kadının kâbusu. Çünkü erkek yatak odasında bekleyen eşini uyutmanın ve kendini banyoya atmanın peşine düşüyor. Kadın üzülüyor ve beğenilmediğini düşünüp depresyona giriyor. Beyler, mastürbasyondan kurtulun ki tren raydan çıkmasın...

Kanamanın nedeni nedir?

23 yaşında kızım. 2 kez ilişkiye girdim, ikisinde de benden çok kan geldi. Acaba kanamanın çok olmasının nedeni nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, belirli bir sebebi yok, bundan korkmayın. Genelde ilk ilişkiden sonra 1-2 gün cinselliği yaşamamak daha iyi oluyor. Aynı şekilde sen de 3 gün ilişkiye girme. Partnerinin de bu konuda rolü var. Önlemler alabilir, 5’inci, 10’uncu ilişkilerde de kanama sürerse bir jinekoloğa gitmen gerekir.

Eşim de tepki gösterir mi?

20 yaşındayım. Birkaç gün önce bir hayat kadınıyla ilişkiye girmek istedim ama kadın “Penisin çok kalın, seninle birlikte olmam” dedi. Acaba evlendiğimde eşim de bana böyle bir tepki gösterir mi?

CEVAP

Evleneceğin eşe bağlı değerli okurum, bu bir yapı ve bünye sorunudur. Tam tersi de olabilir. “En değerli, en büyük sensin” de diyebilir. Ben sadece şansın açık olsun derim.

İlk gece kızların canı yanar mı?

17 yaşında kızım. Şimdiye kadar ilişkiye girmedim. Çevrede soracak kimse yok. Çok merak ediyorum, ilk ilişkide kızların canı yanar mı?

CEVAP

Yanar kızım, daha tam gelişmedin. Başka problemler bile olur. Bu ilk denemeler çok önemlidir. Zamanı gelmeli, ruh olgunlaşmalı. Pişman olmayacağın bir ortamda bu ilişki gerçekleşirse hayat boyu hem cinselliğini hem kendi bedenini hem de aile şerefini korumuş olursun.

Acaba ilaç büyütür mü?

Benim penisim 10 santim. Piyasada satılan bir ilaç buldum. 8 santim uzatma garantisi veriyorlar. Garanti belgeleri varmış. Acaba doğru mu? Sakıncaları var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hırsızlık, sömürü, hortum çeşit çeşittir. Kimi yüzünüze güle güle paranızı çalar. Kimi yalan söyleyip kandırarak! Böyle bir şey yok. Santim vererek bu yazan insanda ya da firmada utanma yok. Utanmayalara da bir şey yapamazsın.

Erken boşalıyorum

24 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken erken boşalmıyorum ama ilişkiye girerken çok erken oluyor. Sizce sorun nedir? Bir hastalık olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık değil, zamanla alışacak. Yeni bir şartlanma oluşacak. Şu anda verdiğin referanslar iyidir. Keyfine bak, kafana takma.

Neden tat almadım?

Nişanlımla ilişkiye girdik. 4 saattee 3 kez boşaldım ama hiç tat almadım desem yeridir. Çünkü partnerimin vajinası çok genişledi Nişanlım çok zayıf, bununla ilgili olabilir mi? Bir de adet düzensizliği var. Acaba ne yapabiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, nişanlının kıymetini bil. Her işi bitirmişsin, yemeğin üzerindeki maydanozu arıyorsun. Zamanla her şey yoluna girecek. Sana özgü bir kadın ya da bir kız imal edilmeyeceğine göre bu sorunlar düzelir. Adet düzensizliği için işin doğrusu bir kadın doğum uzmanına gitmeniz.

Kontrol edemiyorum

Ben erken boşalıyorum. Kız arkadaşımın elini tutsam bile hemen boşalıyorum. Kendimi kontrol edemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, alışacaksın. Erken boşalma gençlerin çoğunda, evli erkeklerin hemen hemen yarısında var. Evlilik koşullarında tedavi ediliyor. Heyecanlarına hakim olur, kız arkadaşınla cinsel birleşmeden önce yakın durmayı öğrenirsen sanırım bir zaman kazanırsın. Bu koşullarda ilaç olmaz.

Kızlık zarım bozulmuş olabilir mi?

19 yaşında kızım. Geçen gün sevgilim sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Sevgilimin penisi biraz vajinama girdi, benden kan geldi. Sevgilimle öpüştüğümüzde bile kanla karışık kan geliyor. Acaba kızlık zarı yırtılmış olabilir mi? Ya da 5 santimlik parmak girdiğinde bozulur mu?

CEVAP

Değerli okurum, anlattığından kızlık zarının incindiği ve zedelendiği aklıma geliyor. 5 değil, 1-2 santim bile kızlık zarını zedelemeye yetiyor. O bölgelerle çok uğraşmasan, arkadaşınla da çok dikkatli davransanız her ikiniz için de iyi olur.

Penisi küçültür mü?

25 yaşındayım. Cinsel hayatım yok denecek kadar az. Her gün bir kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı var mı? Mastürbasyon penisi küçültüyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon penisi küçültmüyor. Ama ortalama 10 yıl yapılan mastürbasyon kadınlara karşı deneyim ve başarı oranını küçültüyor. Sonunda acemilik çekebilirsin. Mastürbasyon sayına pek bir şey demem ama azaltabilirsin. Daha önemlisi kadına transfer olmanın zamanı gelmiş de geçiyor.

Geciktirici kullansam olur mu?

24 yaşındayım. Nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Ben en fazla 3 dakika sonra boşalıyorum. İlişkiye girmeden önce geciktirici kullansam sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bu gibi ilaçlar doktor kontrolü olmadan olmaz ki? Herkes her şeyi satıyor, her şey de dilediğiniz gibi kullanılmaz. Erken boşalma için gerekirse bir uzmana gidiver.

Eşimi seviyorum ama...

29 yaşında kadınım. Eşimi çok seviyorum ama cinsel ilişkide çok acı çekiyorum. Onunla bir araya gelmeye korkar oldum. CEVAP Sevgili okurum, ilk önce bir kadın doğum uzmanına gideceksin. Orada organik bir sebep yoksa, bu acıyı biz yok ederiz.

BÖYLE SORU YOK!

Prezervatifi unuttuk

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve prezervatifi vajinada unuttuk. Ne yapabiliriz? Vücut onu dışarı atar mı?

CEVAP

Akıl neredeydi değerli okurum? Yemek yerken çatalı yutmak neyse, aynen öyle prezervatifi içeride unuttun. Senin yediğin şekerpare öyle tatlıydı ki ambale oldun. Bütün duygularınla o işe ve arkadaşına yumuldun. Heyecan depremi aşağıdan vuruyor, akıl sallanıyor. Organın umrunda değil, bak kızın misafirhanesinde gömleğini unutmuş!!! Kız da anı diye onu saklamış. Seninki de cascavlak kalmış. Yine de memnun. Çünkü iş başarmış. Onun için prezervatif ne ki durumu oluşmuş. Geçmiş olsun, sen galiba prezervatifi çıkarma bahanesiyle kızı bir daha eve çağıracaksın ve bu maili kullanacaksın. Tuzak kuruyorsun, ben yutmam. Acırım acırım prezervatife acırım.

EVENMEK İSTİYORUM

24 yaşındayım. Daha önceki deneyimlerimi genelevde yaşadım. Son zamanlarda sorun var; boşalamıyorum. Ancak mastürbasyon yaparsam boşalabiliyorum. Evlenmek istiyorum. Derdime bir çare bulur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, ekonomik ve sosyal koşulların yerindeyse evlenebilirsin. Onay belgen tarafımdan imzalanmıştır. Ancak şunları da yaşayacaksın. İlk gece büyük olasılıkla zorlanacak, organın ihanetine uğrayacaksın. Ya sertleşmede nazlanacak ya da boşalmada hızlanacaktır. Sen de eşine karşı “Mahcup oldum” diye hayıflanacaksın. Oysa tüm bunlar lodos gibi gürültülü esip geçecek. Eğer “Ne zaman?” diye süreyi soruyorsan 50 yıllık cinsel yaşamının 200’de 1’i kadar zamanı yani ortalama 3 ayı içine sindirir ve tedaviye de gidersen her şey yoluna girecek.

Sertleşme için ilaç alayım mı?

19 yaşındayım, birkaç kez kız arkadaşımla ilişkiye girme fırsatı buldum, başarılı olmadım. Sertleşmeyi sürdüremiyorum. Bu durum beni çok mutsuz ediyor. Hap almayı düşündüm, sizce mantıklı mı?

CEVAP

Değerli okurum, kızın anası var, babası var. Dayısı, amcası, halası ve teyzesi de var. Sen erkek olduğun için! ailenin özgür genci, ‘Nerede çaldı, orada kalgı (oyna)’ moduna girmiş, bir de kız bulmuşsun. Örümcek ağları örerken bir yerde boşluk bırakmış. O da şu: Bu ilk ilişkin olduğu için heyecanladın ve terledin, bu kesin. Organ ise keskin kılıç olmuş. Sen sinirlenip kızdıkça akılsız organ suçu üzerine aldığından saklanacak delik arıyor!!! Tablo bu. Gelelim benim durumuma; yukarıda saydığım akrabaların tümü teker teker telefon edip beni aradılar. “Öyle bir ilaç verirsen kapının önünde miting yaparız. Bununla da kalmaz, kızın ailesi üzerine salarız” dediler. Ben de korkudan ilaçların adını unuttum!!!

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder