Türkiye (Son Dakika) Tren rayları üzerinde can pazarı

Tren rayları üzerinde can pazarı

Paylaş
Tren rayları üzerinde can pazarı

Karabük'te, kapalı hemzemin geçitten geçmek isteyen 44 yaşındaki Özlem Erbaş ve 22 yaşındaki Büşra Günseven, lokomotif çarpması sonucu yaralandı

Olay, İnönü Caddesi ile Atatürk Bulvarı arasındaki hemzemin geçitte meydana geldi. Bariyerlerle yayalara kapalı olan hemzemin geçitten geçmeye çalışan 44 yaşındaki Özlem Erbaş ve 22 yaşındaki Büşra Günseven’e vagonu başka bir lokomotife bağladıktan sonra istasyona dönen makinistler Musa Ceylan ve Necdet Özbay idaresindeki lokomotif çarptı.

Makinistler, lokomotifi durdururken, yaralanan Büşra Gütnseven hemzemin geçidinin hemen yanında bulunan bekçi kulübesine götürülürken, sol bacağının kırılması sonucu rayların üzerinde kalan Özlem Erbaş’a 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahalede bulundu.

Özlem Erbaş rayların üzerindeyken, "Polis bey ayağım yanımda duruyor, nasıl kalkacam ben, yanımda dur ne olur" diyerek polisin elinden tuttu. Özlem Erbaş sedye ile ambulansa taşınırken, "Annem psikolojik olarak rahatsız, ne olur haber vermeyin" dedi. Karabük Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, makinistleri gözaltına aldı.

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA)

Haberin Devamı