Dünya Trende isteyerek ilişkiye girdi, tecavüze uğradığını söyledi

Trende isteyerek ilişkiye girdi, tecavüze uğradığını söyledi

Paylaş
Trende isteyerek ilişkiye girdi, tecavüze uğradığını söyledi

35 yaşındaki kadın, trenden indikten sonra kendisinden kaçan 23 yaşındaki genç hakkında polise şikâyette bulundu ve tecavüze uğradığını öne sürdü

Britanya’da yaşayan Karen Farmer, Glasgow’dan Blantyre yönüne seyreden trende bir adamla cinsel ilişkiye girdi.

Haberin Devamı

35 yaşındaki kadın, trenden indikten sonra kendisinden kaçan 23 yaşındaki genç hakkında polise şikâyette bulundu ve tecavüze uğradığını öne sürdü.

Fakat güvenlik güçleri tarafından incelenen kapalı devre kamera kayıtları, Farmer’ın genç adamla isteyerek seviştiğini ortaya koydu.

The Mirror’ın haberine göre; mahkemede, 14 Ağustos 2012’de Glasgow şehir merkezinde tanışan ikilinin birlikte içki içtiğinin ve birbirini öptüğünün görüldüğü ifade edildi.

Daha sonra merkez istasyondan Blantyre yönüne giden trene binen çift, kameralar kayıttayken özgür iradeleriyle cinsel ilişkiye girdi.

Genç adam Blantyre’de trenden indikten sonra Farmer’a tuvalete gideceğini söyleyerek istasyondan kaçtı. Hayal kırıklığına uğrayan kadın, Glasgow’a döndükten sonra suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Bunun üzerine çalıştığı yerde gözaltına alınan adam, kamera kayıtlarının gerçeği ortaya koymasının ardından serbest bırakıldı. Farmer’ın polise yalan beyanda bulunmaktan gelecek ay mahkemeye çıkacağı belirtildi.