Gündem Tribün lideri katili 'bekleyin' dedi

Tribün lideri katili 'bekleyin' dedi

Paylaş
Tribün lideri katili 'bekleyin' dedi

Denizlispor 57 Gençlik Derneği eski başkanlarından ve tribün liderlerinden Mehmet Çetin'i öldürdüğü gerekçesiyle aranan Ö.K.'nın polisi arayıp "Teslim olacağım, bekleyin" dediği öğrenildi

36 yaşındaki arkadaşı Ö.K.’nın daveti üzerine bir restorana giden 37 yaşındaki Mehmet Çetin, 20 ACD 87 plakalı otomobilinden indiği sırada çocukluk arkadaşının tabancasından çıkan tek kurşunla öldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, cinayet zanlı Ö.K.’nın yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, Ö.K.’nın polisi arayıp, "Teslim olacağım bekleyin" dediği öğrenildi.

ÇALINAN KAZAYLA CİNAYETİN İLGİSİ VAR MI?

Öte yandan polis cinayetin, yaklaşık bir hafta önce Mehmet Çetin’in evinden çalınan içinde 150 bin TL’lik çek ve senet bulunan çelik kasayla ilgisinin olup olmadığını araştırıyor.

ÇOCUKLUK ARKADAŞINI KALBİNDEN VURDU

Ayrıca, cinayetin Mehmet Çetin ile Ö.K. arasındaki sorundan mı kaynaklandığını, yoksa Ö.K.’nın tetikçilik yapıp yapmadığının da araştırıldığı öğrenildi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA UĞURLANDI

Kalbine isabet eden kurşunla can veren Mehmet Çetin, bugün Servergazi Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Servergazi Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Çetin’in tabutuna Denizlispor forması ve bayrağı kondu. Mehmet Çetin’in yakınları ile çok sayıda Denizlispor taraftarı göz yaşlarına boğuldu.

Cenaze törenine Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizlispor eski başkanlarından Mustafa Baysal ve eski yöneticiler, Eskişehirsporlu futbolcu Bülent Ertuğrul ve Denizlispor’da geçmiş yıllarda forma giyen bazı futbolcular da katıldı.

30 YIL OMUZ OMUZA MÜCADELE

Denizlispor için kader birliği yapan iki arkadaş yıllarca Denizlispor’un iç saha ve deplasman maçlarında tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarını destekledi.

Çocukluk arkadaşı olan Mehmet Çetin 1990- 1998 yılları arasında tribün liderliği yaptıktan sonra iş dünyasına atıldı.

Müteahhitlik ve galericilik yapan Çetin, hayatının bundan sonraki yıllarında yakın arkadaşı aynı zamanda da katil zanlısı olan Ö.K.’ya maddi ve manevi yardımlarını sürdürdü. İkilinin son günlerde arasının açık olduğu öğrenildi.

Ferah IŞIK-Ramazan ÇETİN/DHA