Gündem Tripleks villada fuhuş

Tripleks villada fuhuş

Paylaş
Tripleks villada fuhuş

Avcılar'da, bir villaya yapılan fuhuş baskınında cezaevinden yeni çıkan kadın satıcısı Erkan Ö. ile pazarlanacak kadınlar F.B., N.D. ve C.D. gözaltına alındı

Bir villada fuhuş yapıldığı yönünde istihbarat edinen polis, kadın pazarlama ve yer temin ettiği için 6 ay cezaevinde yatan Erkan Ö.'yü takibe aldı.

Bir ay önce cezaevinden çıkan Erkan Ö.’nün kiraladığı tripleks villada aynı suçu işlediği yönündeki bilgiler üzerine Avcılar Araştırma Amirliği polisleri sabaha karşı harekete geçti.

Tecrübeli araştırma amiri, 2 polis memuruyla villaya bizzat kendisi giderek Erkan Ö. ile pazarlığa oturdu. Bu sırada Erkan Ö.'nün telefonu hiç susmadı.

Erkan Ö., bazıları ile geceliği 1500 liraya bile kadın pazarladığı yaptı. Polis amiri, saati 250 liraya anlaştığı kadınlar için Erkan Ö.'ye seri numaraları alınmış paraları verdi.

Toplam 750 lira verdikleri Erkan Ö., kimliklerini açıklayan amir ve polisler tarafından yer temin ve fuhuşa aracılık etmek suçundan gözaltına alındı.

Villada bulunan ve ev hanımı ile üniversite öğrencisi olduğu belirtilen F.B., N.D. ve C.D. de gözaltına alındı.

Erkan Ö. yapılacak işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek. Gözaltındaki 3 kadın sağlık muayenelerinin ardından kesilecek para cezalasından sonra serbest bırakılacak.

Sefa KIDIK/İSTANBUL (DHA)