Gündem TRT falcılığa başladı!

TRT falcılığa başladı!

Paylaş
TRT falcılığa başladı!

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre, Tele-Vizyon dergisi yeni sayısında 'Türkiye'nin yıldızı parlıyor' başlıklı bir habere yer verdi

Devlet televizyonu TRT’nin aylık dergisi Tele-Vizyon haziran sayısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için “Büyük dedesinin eşkiya olduğunu gizlemiyor”, “Kılıçdaroğlu için, Alevi- Kürtçü-PKK’lı oluşum tanımlamaları yapılıyor” gibi ifadeler kullanmıştı.

Haberin Devamı

CHP’lilerin tepkisine TRT, “Kılıçdaroğlu’nu kötülenmedik, övdük” yanıtını vermişti.

‘CHP hayale kapılmasın’

Cumhuriyet Gazetesi’nin haberine göre, Tele-Vizyon dergisi yeni sayısında ‘Türkiye’nin yıldızı parlıyor’ başlıklı bir habere yer verdi. Haberde astrolog Sevda Dorkip, CHP hakkında kehanetlerde bulundu.

Dorkip, “CHP yeni bir mücadele içine girdi. Bu dönemde ‘çok şanslı’ görünüyor. CHP yeni bir döneme başlayacak. Ancak çok fazla hayale kapılmamaları gerekiyor” yorumunu yaptı.

‘Başbakan’ın şansı sürecek’

Dorkip, Türkiye’nin geleceğiyle ilgili de şunları söyledi: “Zaten seçimler sırasında dünyanın konjonktürel yapısında o kadar büyük değişiklikler olacak ki, CHP’nin, AK Parti’nin veya MHP’nin dışında farklı şeyler, değişiklikler var Türkiye içinde.”

Haberin Devamı

Dorkip, Başbakan Erdoğan için ise şunları söyledi: “Başbakan çok şanslı bir dönemde ve bu şansı sürecek. Çok güçlü bir karakteri var. Çok geniş bir perspektifte olayları ele alabiliyor. Çok duygusal ve ani öfkeleniyor. Aniden de sevebiliyor, heyecanlanabiliyor. Bazen kızgınlığı ile sevgisini iç içe yaşıyor” dedi.