Faik Gürses TRT fiyaskosu-2
HABERİ PAYLAŞ

TRT fiyaskosu-2

Geçen haftaki yazıyı okuyan bir okurumuz bakın hangi mesajı atmış: “Ne güzel söylemişsiniz. O kadar adam gitti, bir tek Shakira röportaji yapıldı! O röportajı yapan da, aslında savaş muhabiri olan ve spor servisinde sürgünde bulunan Devrim Gürkan! Güney Afrika’ya gönderilme hikayesi ise daha da ilginç. Tercüme bütçesi çıkmadığı ve giden ekibin içinde dil bilen olmadığı için mecburen gönderildi Devrim!”

NE DEMEK DENGELER BOZULDU

Bu sadece bizim futbol edebiyatımıza girmiş gereksiz bir cümle. Dünyada hangi futbolcunun fiyatı fikstir anlayamıyorum. Quaresma, elbette Sivok’tan, Delgado’dan, Bobo’dan fazla ücret alacak. Bir laf konuşurken nereye gidiyor dikkat etmeli.

Haberin Devamı

NEVİN YANIT TEK SÜTUN KALDI

Bizde öyledir futbol birinci, basketbol ikinci, diğer spor branşlarının kategorisi yoktur. Hele sporun anası atletizmin hiç yeri yoktur. Nevin Yanıt, Avrupa Şampiyonası öncesi 12.74’te koştu 100 metre engelliyi. Dünya Şampiyonu’nu geçti, şahane bir dereceye imza attı Nevin. Ey millet sevin sevin sevin.

BİR DE PLATİNİ’NİN PARMAĞI VAR DİYORDUK

4 hafta önce yazmıştım. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın verileceği ülke için yapılan oylamada UEFA Yönetim Kurulu Üyesi İsrailli Avraham Luzon bize oy vermedi. Vermesi de beklenmiyordu zaten. Şimdi Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş da, İsrail’in Dünya Gençler Şampiyonası’nı almasına hem ret oyu verdi hem de uluslar arası federasyonda diğer delegeleri etkileyerek bir yerde durumu eşitledi. İsrail organizasyonu alamadı. Ne yapacağız şimdi, göbek mi atacağız?

KOCAMAN BİR AYKUT

Sevinenlerin yanında, elbette yapamaz diyenlerin de sesini duyar gibiyim. Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü isabetli bir kararla göreve getirildi. Bakmayın siz onun sakin durduğuna, uysal atın tekmesi pek olur derler. YUHHHH! İngiltere’nin Almanya karşısında golünü vermeyen Uruguaylı yan hakeme gözlemci kaç puan verdi bilmem ama, Lampard’ın buz gibi golünü iptal etmekle tarihe geçti. Dönüşte çaycılık yapar herhalde Maouricio Espinoza.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder