Faik Gürses TRT fiyaskosu
HABERİ PAYLAŞ

TRT fiyaskosu

Yorumcu Ömer Üründül diyor ki spiker Hakan Aslan’a: “Bu Pele’nin Maradona için söylediklerine ne diyorsun?” Ekran sanki kararıyor. Çıt yok spikerden. Çünkü Pele’nin ne dediğini bilmiyor, araştırmamış, çıkmış maçı anlatmaya. Pele, Maradona için “Parası yok onun için teknik direktörlük yapıyor” demişti. Bir başka spiker Meksika Teknik Direktörü’nü Oscar Tabarez yapıyor. Ofsayttan atılan gollere, “Goool” diye bağırıp, yan hakemin bayrağını bile görmezden gelenler, hadi bunu da bırakın aynı sesi, özet görüntüde bile temizlemeye gerek duymayan bir başıboş zihniyet. Yanlış futbolcu isimleri... Bir felaket maç önü ve sonrası stüdyo programları. Kıyafetlerin berbatlığı. Lafı önüne düşen insanlar. Mıy mıy da mıy mıy. Arkadaş kimse müdahele etmez mi bu başıbozukluğa? Türk milletinin futbol bilgisi bu cahil cühela ekibin eline mi verilmiştir? Allah aşkına bir şey diyen çıkmaz mı? Usta anlatımcılar Ankara’da, bir bey istiyor diye Arap kanallarından transfer edilenler Güney Afrika’da. Allahım sen aklımı koru yarabbi. O kadar adam gitti şu ana kadar bir tek Shakira röportajı yapıldı! Ne çalışkan TRT değil mi?

Haberin Devamı

DAUM VE FENER YÖNETİMİ

Dünya Kukla Tiyatrosu Ödülü sahibi oldular!

ELLER VE İÇERDEKİLER

Maç oynanırken sahanın içinde tezahürat yapıp müzik çalan bir başka bando takımı görmemişsinizdir. Bu Güney Afrika’da var. Kör hakemler var. Boş tribünleri göstermeyen kameramanlar mevcut. Futbol berbat, organizasyon rezalet. Siz hiç aynı pozisyonda iki defa elle oynayıp gol atan futbolcu gördünüz mü? Kişiye özel bir kupa olduğu için göremezsiniz. Adı: Blatter Kupası da ondan.

Q7

“Beşiktaş’ın şampiyonluğu için gerekirse kanımı bile akıtırım” diyor Q7 lakaplı Querasma. Sen oynamazsan, kanını akıtmaya gerek kalmayacak. Bu taraftar kan akıtmadan ne yapacağını bilir.

BU HABER ÖNEMLİDİR

Fenerbahçe’nin iki taraftar grubu Daum konusunda oynanan orta oyunu yüzünden (biri daha önce) bundan böyle grup olarak hareket etmeme kararı aldı. Herkes serbest dediler. Kombine satışları öncesi bu meydan okuma tek sütun çıktı ve gözümden kaçmadı. Fenerbahçe yönetimi de dikkatle takip ediyordur herhalde.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder