Magazin TRT işine son verdi

TRT işine son verdi

Paylaş
TRT işine son verdi

Alkollü bir şekilde hızlı otomobil kullanıp polisin 'dur' ihtarına uymayan Okan Karacan karakolda olay çıkarınca TRT'deki işinden oldu

OLAYLI GECENİN AĞIR FATURASI

Haberin Devamı

TRT’de her sabah ‘Günbegün’ adlı programını sunan şovmen Okan Karacan, 8 Ocak Cuma gecesi Beşiktaş- Balmumcu’da alkollü bir şekilde hızlı otomobil kullanmış, polisin ‘dur’ ihtarına uymamıştı. Otomobilini Teşvikiye’deki evinin otoparkına park ederken polis tarafından tutuklanan Okan Karacan karakolda olay çıkartmıştı. Emniyet görevlilerine küfür ve hakaret eden Okan Karacan’ın olaylı gecesi ertesi gün basına yansıdı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin basındaki bu görüntülerden son derece rahatsız oldu. Okan Karacan’ın görevine önceki gün ‘kuruma zarar verdiği’ için son verildi.

POLİSLER DE MAHKEMEYE VERECEK

Okan Karacan dün sabah TRT’deki ‘Günbegün’ programına çıkıp başta TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin olmak üzere yayında emeği geçen herkese teşekkür etti. “Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Tatile çıkıyorum” diyerek seyircilerle vedalaştı. Okan Karacan’ın yerine programın eski sunucusu Sabiha Akdemir geldi. Bu arada Okan Karacan “Ben emniyet mensuplarına hakaret etmedim” dedi. Ancak olay gecesinin tüm ayrıntıları karakoldaki kameralar tarafından tespit edildi. Emniyet görevlileri Okan Karacan’a dava açacak. Kamera görüntüleri de delil olarak kullanılacak.

Haberin Devamı