Gündem TRT muhabiri vücut geliştirme şampiyonu oldu

TRT muhabiri vücut geliştirme şampiyonu oldu

Paylaş
TRT muhabiri vücut geliştirme şampiyonu oldu

TRT İstanbul Haber Müdürlüğü Muhabiri Işıl Okan Aktan, 15-17 Nisan'da Bursa'da yapılan Vücut Geliştirme, Fitness ve Wellness Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye birincisi oldu

Büyük Bayanlarda Açık Sıklet Şampiyonu olan bir çocuk annesi Işıl Okan Aktan,TRT İstanbul Haber Müdürlüğü’nde 18 senedir muhabir olarak çalışıyor. Türkiye Şampiyonu olan gazetecinin hedefinde şimdi de Dünya Şampiyonluğu var.

Haberin Devamı

Işıl Okan Aktan, haberciliğin zor olduğunu ve bu mesleği yapabilen birinin ağır egzersizleri olan vücut geliştirme sporunu da rahatlıkla yapabileceğini söyledi. Işıl Okan Aktan, "Habercilik zaten çok zor. Bu ağırlığı kaldırabiliyorsam vücut geliştirme sporunu da rahatlıkla yapabileceğimi düşündüm. Gazeteci olmama rağmen bir gazetecinin sporcu da olabileceğini de ispatlamış oldum" dedi.

Işıl Okan Aktan, Kasım’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nı hedeflediğini belirterek Türkiye Şampiyonluğu için 8 ay boyunca idman yaptığını kaydetti. 37 yaşındaki Aktan, şunları da söyledi: "Bu aşamaya gelmek için sabır, irade ve azim gerekti. Türk kadınının da her daim formda kalabileceğinin örneğini vermek istedim. Yıllardır sporla iç içeydim. Atletizm madalyalarım vardı. Ama annelikten sonra spor yaşantımı bırakmıştım. İki senedir bu sporla uğraşıyordum ve bu şampiyona için 8 ay hazırlandım. Benim için sürpriz olmadı. Çünkü bunu istiyordum ve gerçekleştirdiğimden dolayı çok mutluyum. Başarımı anneme ve oğluma hediye ediyorum. Hocam Muammer Gökmen’e de teşekkür ediyorum. Yaşın hiç önemi yok. Herkesi sağlıklı yaşam için spor yapmaya davet ediyorum."

Haberin Devamı