Magazin TRT spikeri Fulin Arıkan eski içişleri bakanı Abdülkadir Aksu'nun gelini oldu

TRT spikeri Fulin Arıkan eski içişleri bakanı Abdülkadir Aksu'nun gelini oldu

Paylaş
TRT spikeri Fulin Arıkan eski içişleri bakanı Abdülkadir Aksu'nun gelini oldu

TRT spikeri Fulin Arıkan ile eski içişleri bakanı Abdülkadir Aksu'nun avukat oğlu Murat Aksu'nun sessiz sedasız evlendikleri ortaya çıktı


Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; iki kızının annesi Şehnaz Gülpınar'dan 2011'de anlaşmalı olarak boşanan Murat Aksu, 1 yıldır flört ettiği TRT spikeri Fulin Arıkan ile 24 Haziran'da nikah masasına oturdu.

Murat Aksu'nun evinde, sadece yakın arkadaşlarının katıldığı bir törenle nikah defterine imzayı attılar.

Ankara Hukuk Fakültesi'nden dönem arkadaşları olan ikiliden Fulin Arıkan'ın da ilk evliliğinden bir kızı bulunuyor.



FULİN ARIKAN KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Fulin Arıkan, TRT ekranlarındaki haber sunuculuğu ve programlarıyla tanınmaktadır.

Ekranlarla buluşmasını ilkokul öğretmeninin teşvikine borçlu olduğunu dile getiren Arıkan, Türkçe'sinin düzgün ve diksiyonunun akıcı olması nedeniyle öğretmenlerinin de teşvikiyle TRT sınavlarına girmiştir.

Ankara'da okurken TRT tarafından açılan sınava iştirak eden Arıkan ilk iki sınavdan kolaylıkla geçmiş ve üçüncü sınava alınmıştır.

O sınavı da kazandıktan sonra 1990 yılında spikerlik kurslarına başlamıştır. Diksiyon ve spikerlik kursu için Tiyatro sanatçısı Semih Sergen'den kurs alan Fulin Arıkan, kursunu bitirip sertifikasını alamasa da duayen isimden birçok şey öğrenmiştir.

TRT ekranlarında uzun yıllar boyunca haber spikerliği yapan Arıkan, edindiği bilgi birikimini kendisinin hazırlayıp sunduğu TRT Haber ekranlarında yayınlanan Hayat Tadında programında yansıtmaktadır.





Eski içişleri bakanı Abdülkadir Aksu

Haberin Devamı