Dünya 'Trump'ın yıldızını parçaladım çünkü...'

'Trump'ın yıldızını parçaladım çünkü...'

Paylaş
'Trump'ın yıldızını parçaladım çünkü...'

ABD'de başkanlık yarışının Cumhuriyetçi adayı Donald Trump adına 2007 yılında Hollywood'daki Şöhretler Kaldırımı'na yerleştirilen yıldız, işçi kıyafeti giymiş bir saldırgan tarafından balyozla parçalandı. Yıldızı parçalayanın kendisi olduğunu öne süren bir kişi, bunun sebebini de açıkladı

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı iş adamı Donald Trump’ın Hollywood Şöhretler Kaldırımı’ndaki yıldızına balyozlu saldırı yapıldı. Bulvara gelen ve üstünde işçi kıyafeti bulunan saldırgan, Trump’ın yıldızını balyozla parçaladı.

Sabah erken saatte gerçekleşen olaya tanık olanlar, söz konusu kişinin balyozla yıldızı parçaladığını gördüklerini ancak üstündeki belediye işçisi kıyafeti nedeniyle şüphelenmediklerini, ne yaptığına anlam veremediklerini belirtti.

'TRUMP MAĞDURU KADINLAR YARARINA YILDIZI MÜZAYEDEDE SATACAĞIM'


'Deadline' haber sitesine konuşan ve isminin Jamie Otis olduğu belirtilen bir kişi, saldırıyı yapan kişinin kendisi olduğunu öne sürerek, amacının yıldızı yerinden söküp New York’ta bir müzayedede Trump mağduru kadınlara destek için satmak olduğunu söyledi.

Trump’ın Hollywood Şöhretler Kaldırımı’ndaki yıldızı daha öncede farklı kişilerce hedef alınmış, Los Angeles’ın ünlü sokak sanatçısı Plastic Jesus, yıldızın çevresine tellerle örülü bir duvar koymuştu.

Bir diğer saldırıda ise yıldızın üstüne sprey boyalarla çeşitli işaretler yapılmıştı.

'ÇIRAK' PROGRAMINDAN DOLAYI YERLEŞTİRİLMİŞTİ


Dolby Theatre’a yakın bir konumda bulunan yıldız, Donald Trump’ın NBC’de yayınlanan ve bir dönem büyük başarı sağlayan "Apprentice" (Çırak) adlı televizyon şovundan dolayı 2007 yılında yerleştirilmişti.

AA

Haberin Devamı