Dünya Trump'tan bir gaf daha 'Onu elde etmek için çok uğraştım'

Trump'tan bir gaf daha 'Onu elde etmek için çok uğraştım'

Paylaş
Trump'tan bir gaf daha  'Onu elde etmek için çok uğraştım'

ABD’nin gelecek başkanı olmak için yarışan Cumhuriyetçi Parti adayı Trump’ın cinsiyetçi açıklamaları arşivden çıkmaya devam ediyor.Trump bu sefer John Travolta'nın eşine baş sağlığı dilerken onu elde etmek için çok uğraştığını dile getirdi

Daha önce de çok sayıda kadın tarafından cinsel istismarla suçlanan Trump’ın, 2009 yılında yazdığı bir blog yazısında 16 yaşındaki oğlunu kaybeden ünlü ABD’li oyuncu Kelly Preston’a baş sağlığı dilemek isterken bile cinsiyetçi tavrını gösterdiği ortaya çıktı.



‘ÇOK UZUN ZAMAN ÖNCE, EVLENMEDEN ÖNCE, BİR KULÜPTE KELLY PRESTON’LA TANIŞTIM’

Trump’ın Preston’ın oğlu Jett Travolta’nın hayatını kaybetmesinden dört gün sonra yayınladığı yazı, artık bilindik hale gelen, ‘gördüğü güzel bir kadını tavlamaya çalışma’ anısıyla başladı: “Çok uzun zaman önce, evlenmeden önce, bir kulüpte Kelly Preston’la tanıştım ve onu elde etmek için çok uğraştım. Çok güzeldi, cana yakındı ve kesinlikle bir cazibesi vardı. O zamanlar John Travolta’yla evli olduğundan haberim yoktu.” Yazısına “Bu konudaki sicilim olağanüstüdür ama Kelly bana yüz vermedi. Çok kibar, çok zarifti ama bana bir şans vermedi ve hepsi bu kadardı” diyerek devam eden Trump, ancak bundan sonra Preston-Travolta çiftinin oğullarının ölümü nedeniyle duyduğu üzüntüye geçebildi.

SPUTNİK



Porno yıldızı: Trump bana ahlaksız teklifte bulundu

Haberin Devamı