Gündem TSK: Bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur

TSK: Bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur

Paylaş
TSK: Bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bir askerin şehit olduğu bildirildi

TSK açıklamasında şöyle denildi:

'
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 13 Mart 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen operasyonlar esnasında, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.


'YÜCE TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ'


Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.'


SOKAĞA TÜRK BAYRAKLARI ASILDI


Suriye’nin Afrin kentinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nce terör örgütlerine yürütülen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Orhan Sürmen’in (23) Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Şehidin Fatih Mahallesi’nde oturan ailesine acı haberi yetkililer verdi. Kayseri 1’inci Komando Tugay Komutanlığı’nda görev yaparken geçici görevle Afrin’e giden Orhan Sürmen’in şehit haberini alan aile fertleri gözyaşlarına boğuldu.

Bekar olan Orhan Sürmen’in şehit olduğunu duyan yakınları ve komşuları baba evine akın etti. Baba ocağına ve sokağa Türk bayrakları asıldı.


Orhan Sürmen (23)


DİYARBAKIR'DA 3 ASKERİMİZ ŞEHİT OLMUŞTU


Diyarbakır’ın Dicle ilçesi kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik yürütülen operasyon kapsamında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 asker şehit oldu. 1’si ağır 5 asker de yaralandı.


Diyarbakır’da hain tuzak: 3 asker şehit


AFRİN'DE OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR


Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 20 Ocak'ta başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın 53. günündeyiz. Suriye'nin Afrin kırsalında gerçekleştirilen operasyonda TSK ve ÖSO'nun ilerleyişi sürüyor. TSK'nın yaptığı açıklamada bugün 7 köy daha terörden temizlendi.


Afrin'de 7 köy daha terörden temizlendi



DHA