Gündem TSK'dan iki acı haber

TSK'dan iki acı haber

Paylaş
TSK'dan iki acı haber

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamaya göre; Hakkari Şemdinli'de bir asker şehit oldu, 1 asker yaralandı ve Zeytin Dalı Harekatı'nda da 1 askerimiz şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamaya göre; Hakkari/Şemdinli bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.


ÇORUM'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ


Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mustafa Eker’in Ankara’da yaşayan babası Hasan Eker’e acı haber verildi. Baba Eker, acı haberi aldıktan sonra Çorum'a doğru yola çıktı.

Çorum merkeze bağlı Kalehisar Köyü nüfusuna kayıtlı Mustafa Eker’in 4 yıldır görev yaptığı ve bekar olduğu öğrenildi. Şehit Eker’in yarın Çorum Merkeze bağlı Kalehisar köyünde toprağa verileceği belirtildi.


Mustafa Eker


ART ARDA İKİ ACI HABER


Ayrıca Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında düzenlenen operasyonlarda ise bir asker şehit oldu.

Zeytin Dalı Harekâtı’nda 29’uncu gün; 1595 terörist öldürüldü


Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan bilgilendirmede, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda bir askerin şehit olduğu açıklandı.

Bilgilendirmede, şu ifadelere yer verildi:

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz.

Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir."


AİLE TAZİYELERİ KABUL ETTİ


Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda 1 asker şehit oldu.
Şehit olan askerin Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin olduğu ve ailesinin Bursa'da yaşadığı bildirildi.

Şehidin acı haberi, Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’ndeki ailesine verildi. Şehidin evine Türk bayrakları asılırken, aile taziyeleri kabul etti. Şehidin Saun Havza ilçesinde defnedileceği belirtildi.



1595 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ


Yapılan bir diğer açıklamada Zeytin Dalı Harekâtı’nda 29’uncu gününde 1595 teröristin öldürüldüğü bildirildi.