Spor TT Arena'da sona geliniyor

TT Arena'da sona geliniyor

Paylaş
TT Arena'da sona geliniyor

Galatasaray'ın 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında oynamaya başlayacağı Türk Telekom Arena'nın son fotoğrafları yayımlandı

Yapımı devam eden Türk Telekom Arena'da hızla sona yaklaşılıyor. Prekast montajının tamamlandığı inşaatta prekast merdivenlerinin montajlarına devam ediliyor.

Bu çalışmanın yanı sıra, merdiven boşluklarına yapılacak korkulukların da montajına başlandı ve bu çalışmayla ilgili bütün parçalar şantiyeye getirildi.

ÇATI İÇİN ESTEK KİRİŞLERİ TAKILIYOR

Türk Telekom Arena inşaatında yapımına hız verilen bölümlerden birisi de çatı altyapısı. Stadın çatı destek kirişlerinin ara destek parçaları takılmaya başlandı ve çatı saçaklarının montajı devam ediyor.

Aynı zamanda sahayı çim firmasına teslim etmek için saha içindeki vinçler son hızla çatı montajına devam ediyor. Yapım çalışmaları eş zamanlı olarak dış mekanlarda da devam ediyor.

J blok olarak nitelendirilen vip otopark giriş çıkış tüneli tamamlandı ve bu bloğun dış cephe izolasyonlarına başlandı.

Aslanlı Yol için de kazık çalışmaları başladı. Stat içinde ise tuvaletlerin ve büfelerin yapımı yoğun bir tempoda devam ediyor. Buna paralel olarak kale arkalarındaki restoran ve fast-food dükkanlarının yapımına başlandı.

Haberin Devamı