Magazin Tuba Büyüküstün'ün hayalini Monica bitirdi!

Tuba Büyüküstün'ün hayalini Monica bitirdi!

Paylaş
Tuba Büyüküstün'ün hayalini Monica bitirdi!

Tuba Büyüküstün'ün ödüllü yönetmen Bahman Ghobadi'nin filminde oynama hayali Monica Bellucci yüzünden suya düştü.

İran sinemasının en önemli isimlerinden Behrouz Vossoughi’nin başrolünü oynadığı Monica Bellucci, Caner Cindoruk, Beren Saat, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin gibi isimlerin rol aldığı “Gergedanlar Mevsimi” filminin çekimleri başladı.

“Sarhoş Atlar Zamanı” başta olmak üzere filmleriyle büyük ses getiren İran asıllı Kürt yönetmen Bahman Ghobadi’nin yönettiği film için Bellucci’nin gençliğini Büyüküstün’ün oynaması planlanıyordu.

Cannes Film Festivali başta olmak üzere uluslararası bir çok festivalde gösterilecek olan filmde oynamayı çok isteyen hatta para dahi talep etmeyen Büyüküstün’ün projedeki kaderini Bellucci belirledi. Monica Bellucci büyüledi.

Aylardır, film ekibinden olumlu yanıt bekleyen Büyüküstün’ün hayali, Monica Bellucci’nin “Genç-liğimi kimsenin oynamasına gerek yok. Makyajla gençleşirim” sözleriyle suya düştü.

Yapılan deneme çekiminin ardından Bellucci 4 saat süren makyajla 20’li yaşlarına dönmeyi başarınca Büyüküstün’e filmin kadrosunda olmadığı iletildi.

Caner, Monica’yı havuzda öptü...

Çekimleri önceki gün başlayan film için Monica Bellucci ilk olarak Hanımın Çiftliği dizisinin Kemal’i Caner Cindoruk’la kamera karşısına geçti. 20’li yaşlarda iki sevgiliyi canlandıran Bellucci ve Cindoruk’un çekimleri Maltepe’de bir otelin havuzunda başladı.

Bellucci ve Cindoruk havuzun içinde rolleri gereği öpüşüp, romantik dakikalar yaşadı. Bu çekimlerin bir benzeri de dün Sarıyer’de ormanlık alanda saatlerce sürdü. Bellucci’nin Cindoruk’a sık sık “Çok gerçekçi oynuyorsun, tebrik ediyorum” diyerek övgüler yağdırması dikkat çekti.

Çekimlerde hazır bulunan Yılmaz Erdoğan da Cindoruk’un "Hanımın Çiftliği" dizisindeki performansını yere göğe sığdıramadı.

2

Haberin Devamı