Magazin Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas'ın boşanacağı iddia edildi

Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas'ın boşanacağı iddia edildi

Paylaş
Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas'ın boşanacağı iddia edildi

Oyuncu Tuba Ünsal ile gazeteci Mirgün Cabas çiftinden beklenmedik bir haber geldi. Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas'ın boşanacağı iddia edildi

Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Tuba Ünsal-Mirgün Cabas çiftinden kötü haber geldi.

Ünsal ve Cabas'ın boşanma sürecine girdiği öne sürüldü. Mirgün Cabas'ın Cihangir'de ayrı eve çıktığı öğrenildi.


MİRGÜN CABAS EŞİ TUBA ÜNSAL'I RANDEVUYLA GÖRÜYOR


Çift, 5 yıl önce Berlin'de dünya evine girmişti. Mirgün Cabas ile Tuba Ünsal'ın 4 yaşında Civan Mert adında bir erkek çocukları bulunuyor.


Tuba Ünsal, Cem Yılmaz'ın ev partisinde coştu


MİRGÜN CABAS KİMDİR?


1971 yılında İzmir‘de doğmuştur. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. 2011 yılında Doğuş Yayın Grubu’nun yayını olan GQ dergisinin Genel Yayın Yönetmeni oldu. Doğuş Yayın Grubu‘nda 15 senedir çalışan Mirgün Cabas 4 Temmuz 2013 tarihinde istifa etti. Mirgün Cabas, Doğuş grubundaki 15 yılında editörlükten haber müdürlüğüne, haber koordinatörlüğünden sunucçalıştı. NTV haber kanalında Hakkı Devrim ile sunduğu “Günlerin Getirdiği”, Ruşen Çakır ile sunduğu “Yazı İşleri”, Banu Güven ile sunduğu “24 Saat” ve kendisinin hazırlayıp sunduğu “Mirgün Cabas İle Her Şey” programını ekranlara getirdi. Şubat, 2013’ten itibaren Milliyet Gazetesi'nde ‘Her Şey’ başlığıyla köşe yazarlığı yaptı. 29 Aralık 2013 tarihinde Milliyet gazetesinden ayrıldı.

Haberin Devamı