Advertorial TUDEM'in güz genel kataloğu çıktı
Sponsorlu

TUDEM'in güz genel kataloğu çıktı


Paylaş
TUDEM'in güz genel kataloğu çıktı

Tudem Yayın Grubu, altı farklı markası ile çocukların ve yetişkinlerin öğrenme, okuma ve keşfetme serüvenine 33 yıldır eşlik ediyor.

2017 Güz Genel Kataloğumuz, hem kültür hem de eğitim yayınlarımızdan çıkan, okumayı ve öğrenmeyi sevdiren kitaplarımızı bir araya getirerek okurlarını selamlıyor.

Tudem kalitesine yakışır şekilde, çeşitli temalara ve yaş gruplarına değinen, farklı edebiyat beğenilerine hitap eden eserlerimizin yer aldığı kataloğumuzda, öğrenci ve öğretmenlerin en büyük yardımcısı olan kaynak kitaplarımız ayrıntılı olarak listeleniyor.

Tudem Edebiyat, güz döneminde okurlarının karşısına 30’a yakın yeni kitap ile çıkmayı planlıyor.

Delidolu Yayınları, yeni yayın döneminde formların iç içe geçtiği, ilham verici kitaplar ile okurlarını şaşırtmaya hazırlanıyor.

Desen Yayınları, bu yıl çizgisini bir adım yukarı taşıyarak okurlarını yepyeni çizgili düşlerde buluşturuyor.

Uçanbalık Yayınları büyük bir sürpriz gerçekleştirerek eğitim alanına giriyor. 60-72 aylık çocuklar için hazırlanan 28 parçalık Erken Öğrenme Seti, gerek Reggio Emilia yaklaşımından faydalanan bilimsel altyapısı, gerek tasarımıyla sektöründe büyük fark yaratıyor.

Tudem Eğitim, öğrencilerin ihtiyaçlarını, öğretim programlarını esas alan, kazanım odaklı yayınları ve teknoloji desteğiyle yine öğrenci ve öğretmenlerin yanında yer alıyor.

Bloktest, öne çıkan TEOG1 ve TEOG2 Soru Bankaları ile yepyeni bir test deneyimi sunarken, her biri alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanmış özgün soru modelleriyle sınav başarısını garantiliyor.