Türkiye (Son Dakika) Tüfekle oynadı kazara ağabeyini vurdu

Tüfekle oynadı kazara ağabeyini vurdu

Paylaş
Tüfekle oynadı kazara ağabeyini vurdu

Eskişehir'de bir çocuk, kardeşinin oynadığı babasına ait av tüfeğinin ateş alması sonucu öldü

Eskişehir’de bir çocuk, kardeşinin oynadığı babasına ait av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi Taşıt Sokak’taki bir evde, Atakan D. (8), annesi Handan D’nin temizlik yaptığı sırada babası Önder D’ye ait av tüfeğini alarak ağabeyi Alperen D. (9) ile oyun oynamaya başladı.

Haberin Devamı

Bu sırada, Atakan D’nin elinde bulunan ve kazara ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, Alperen D’ye isabet etti. Tüfek sesini duyan ve odaya giren anne Handan D, oğlunu yaralı halde görünce durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Alperen D’nin hayatını yaşamını yitirdiğini belirledi. Anne Handan D. ile bir fabrikada işçi olarak çalıştığı bildirilen ve olay yerine gelen baba Önder D, sinir krizi geçirdi.

Anne ve babaya olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Alperen D’nin cesedi, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerini tamamlamasının ardından, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.


AA

Haberin Devamı