Gündem Tüfekle oyun sonları oldu

Tüfekle oyun sonları oldu

Paylaş
Tüfekle oyun sonları oldu

Millet olarak silaha olan merakımız çocukların hiç uğruna ölmesine neden oluyor. Bugün Çorum ve Kilis'te 2 çocuk merakları yüzünden yaşamını yitirdi

Kilis’te 11 yaşındaki Bekir Korun, evlerindeki dolu tüfekle oynarken yanlışlıkla tetiğe basınca, yaşamını yitirdi, kızkardeşi 9 yaşındaki Arzu Korun da yaralandı.

Olay, Musabeyli İlçesi’ne bağlı Hasancalı Köyü’nde dün akşam meydana geldi. Bekir Korun, evde bulunan dolu av tüfeğini alıp oynamaya başladı. Bu sırada tetiğe de basan Korun, tüfeğin ateş alıp, saçmaların vücuduna isabet etmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay anında yanında bulunan kızkardeşi Arzu Korun da hafif yaralandı. Kilis Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralı kız, acil servisteki tedavi sonrası taburcu edildi. Yaşamını yitiren Bekir Korun’un cesedi otopsi için hastane morguna konuldu. Soruşturma sürüyor.


Av tüfeğiyle oynadı: 1 ölü, 1 yaralı
Çorum’un Osmancık İlçesi’nde evde av tüfeği ile oynayan 8 yaşındaki M.K., kazayla amcasının çocuklarını vurdu. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Olay dün akşam Çorum’un Osmancık İlçesi’ne bağlı Çatak Köyü’nde meydana geldi. İlköğretim okulu öğrencisi M.K. evde amcasının çocukları 9 yaşındaki Murat Can K. ve 8 yaşındaki Olcay K. ile oynarken babasına ait ruhsatsız av tüfeğini eline alarak şaka yapmaya başladı. Oynarken tetiğe dokunduğu anda patlayan tüfekten çıkan saçmalar önünde bulunan kuzenleri Murat Can K. ile Olcay K.’ya isabet etti. Murat Can K. olay yerinde hayatını kaybetti. Olcay K. ise Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Ankara’ya sevk edildi. Durumunun ağır olduğu belirtildi. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

DHA

Haberin Devamı