Spor Tugay yeniden yuvaya döndü

Tugay yeniden yuvaya döndü

Paylaş
Tugay yeniden yuvaya döndü

Galatasaray Kulübü'nde futbol altyapısının başına, sarı-kırmızılı eski futbolcu Tugay Kerimoğlu getirildi

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda, Tugay Kerimoğlu’nun altyapının başında görev yapacağı duyurulurken, törende Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile kulübün eski teknik direktörlerinden Fatih Terim de hazır bulundu.

İmza töreninde söz alan Galatasaray ve milli takım eski teknik direktörü Fatih Terim, şunları söyledi: “Zaman çok çabuk geçiyor. Buraya ilk geldiğim zaman kapıdan girdiğimde bir kez daha anladım ki futbolculuk günlerimden bu yana bu büyük camiaya gireli 40 yıl oldu.

TERİM: TUGAY'IN YANINDA OLMAK ANLAMLI

Bu süreçte Galatasaray’ın nereye geldiğini, nasıl bir aşamalar kaydettiğini en iyi bilenlerden biriyim. Bugün benim için çok anlamlı. Talebem olan, futbolu ile yalnız Türkiye’yi değil, İngiltere’yi de kendisine inandıran bir kardeşimin imzanın ötesinde kendisini için çok önemli bir adımı olan bir gününde yanında olmak benim için çok anlamlı.”

"TUGAY AİT OLDUĞU CAMİADA"

Tugay Kerimoğlu’nun bir Galatasaray değeri olduğunu belirten Fatih Terim artık Tugay’ın ait olduğu camiada çalışacağını söyledi: “Özellikle İngiltere yıllarında gösterdiği azim ve aşama ile herkesi kendisine hayran bırakan bir Galatasaray değerini altyapıya kazandıran Sayın Adnan Polat ve yönetimini kutluyorum.

Artık Tugay altyapıdan başlayarak ait olduğu camiada çalışacak. Yeni Metin Oktaylar, Hakan Şükürler ve Ardalar kazandıracak. En önemli görevi, gençlere neyin doğru, neyin yanlış olduğunu gösterecek.

Tugay’ın bu görevi Galatasaray’da çok büyük görevlerin başlangıcı olacak. Beni buraya davet eden herkese teşekkür ediyor ve Tugay’a görevinde başarılar diliyorum.”

ASLAN YUVASINA HOŞGELDİN

Törenin yapıldığı salondaki barkovizyona, Tugay Kerimoğlu’nun resminin de bulunduğu, "Aslan yuvasına hoş geldin" yazısı yer alırken, Galatasaray Futbol Akademisi yazısıyla birlikte Uğur Uçar, Sabri Sarıoğlu, Tugay Kerimoğlu, Arda Turan ve Emre Çolak’ın resimlerinin bulunması dikkati çekti.

Ayrıca, Tugay Kerimoğlu’nun Galatasaray, Glasgow Rangers ve Blackburn Rovers takımlarında forma giydiği dönemler ile Fatih Terim’le UEFA Kupası’nın kazanıldığı maçtan görüntülerin yer aldığı bir video da izletildi.

2

Haberin Devamı