Spor Tugay'ın prensi A takım adayı!

Tugay'ın prensi A takım adayı!

Paylaş
Tugay'ın prensi A takım adayı!

Tugay'ın ısrarı sonucu Adana Demirspor'dan transfer edilen genç oyuncu A takıma çıkacağının sinyallerini verdi...

Tugay'ın ısrarı sonucu Adana Demirspor'dan transfer edilen genç oyuncu İbrahim Selen, A takıma çıkacağının sinyallerini verdi

Haberin Devamı

Galatasaray'da Tugay Kerimoğlu'nun ısrarı sonucu Adana Demirspor'dan transfer edilen genç oyuncu İbrahim Selen, A2 takımında sergilediği performansla kısa sürede A takıma çıkacağının sinyallerini verdi.

Tugay'ın yeni prensi!

Galatasaray Futbol Akademisi Koordinatörü Tugay Kerimoğlu, hem takımdaki gençlerle tek tek ilgileniyor, hem de yeni yıldızları Sarı-Kırmızılılar’a kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kerimoğlu’nun son prensi, Adana Demirspor’dan aldırdığı İbrahim Selen oldu. 1993 doğumlu genç futbolcu, hem orta sahada, hem de forvette görev yapabiliyor. Tugay Kerimoğlu tarafından A2 takımına transfer edilen İbrahim Selen, kalitesini göstermekte fazla zorlanmadı. Hollanda’da yapılan Dostluk Kupası’nda, takımının zafere ulaşmasına büyük pay sahibi olan İbrahim, attığı gollerle kendine hayran bıraktı.

Haberin Devamı

Rijkaard da takipte

İbrahim Selen, A2’deki performansıyla Rijkaard’ın dikkatini de çekmeyi başardı. Hollandalı çalıştırıcı, genç futbolcuyu hem yakından takip ediyor, hem de gelişimi hakkında sürekli rapor alıyor. Emre Çolak, Cumhur Yılmaztürk ve Anıl Dilaver gibi gençleri A takıma alan Rijkaard'ın, devre arası kampına İbrahim Selen’i de götürebileceği öğrenildi.