Magazin 'Tuğba'ya engel olamam'

'Tuğba'ya engel olamam'

Paylaş
'Tuğba'ya engel olamam'

Mehmet Ali Erbil Eski eşi Tuğba Coşkun'un özel hayatına karışamayacağını söyledi

Mehmet Ali Erbil ile eski eşi Tuğba Coşkun 5 yaşındaki oğulları Ali Sadi’nin okul gösterisi için bir araya geldi. Boşandıktan sonra kameralar önünde ilk kez buluşan eski çift birbirine soğuk davrandı.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Erbil “Ayrılığımız toz pembe olmadı. Ama medeni kişiler olarak kırgınlığı ortadan kaldırmaya çalışıyoruz” dedi.

Mehmet Ali Erbil eski eşi Tuğba Erbil ile Önder Fırat arasındaki aşk dedikoduları için şunları söyledi: Yalan! Eski eşimin ne zaman, nerede olduğundan haberim var. Tesadüfen bir araya gelmiş olabilirler. Önder Bey ortak aile dostumuz.

MEHMET ALİ'DEN İMALI SÖZLER

Eski eşi Tuğba Coşkun’un özel hayatına karışamayacağını da söyleyen Mehmet Ali Erbil “Tuğba özgür bir kadın. Hayatını ipotek edemem, ona engel olamam. Önder Fırat aile dostumuz olduğu için görüşüyoruz. Onun dışında bir şey oluyorsa zaten!!!” dedi.

Mehmet Ali Erbil’in “Onun dışında bir şey oluyorsa zaten” sözlerini imalı bir şekilde söylemesi eski eşi Tuğba Coşkun’un da dikkatini çekti. Tuğba Coşkun “Bunlar çirkin şeyler. Ben bir çocuk annesiyim. Kimin ne söylediği umrumda değil. Ben kendini bilen bir kadınım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Gökhan Gökduman