Magazin Tuğçe Aral kimdir? Seda Akgül'e Loris konusunda ne dedi?

Tuğçe Aral kimdir? Seda Akgül'e Loris konusunda ne dedi?

Paylaş
Tuğçe Aral kimdir? Seda Akgül'e Loris konusunda ne dedi?

Bugün ünlü sunucu Seda Akgül, Beşiktaş kalecisi Loris Karius'u para karşılığında evine çağırarak öpmek istediğini söyledi. Bu cümle magazin dünyasında gündem olurken manken Tuğçe Aral, 'Pes! Pes! Pes! Annesi yaşındaki kadının teklifine bak. Parasını verip öpecekmiş! Sen dünyaları versen Karius seni öper mi acaba?' diye karşılık verdi. Bu tepki sonrası ünlü manken hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki Tuğçe Aral kimdir?

Kanal D "4 Kadın" programının sunucusu Seda Akgül, canlı yayında Loris Karius'u öpmek istediğini söyledi. Akgül, "Şimdi benim canım birine öpücük atmak istese, Karius buraya gelse, veririm 3.750 lira. 'Gel kardeş der' öperim." dedi. Bu cümle bugüne damga vururken manken Tuğçe Aral şok bir çıkış yaparak "Pes! Pes! Pes! Annesi yaşındaki kadının teklifine bak. Parasını verip öpecekmiş! Sen dünyaları versen Karius seni öper mi acaba?" şeklinde konuştu. Bu söylem sonrası "Tuğçe Aral kimdir?" sorusu gündem oldu.

Haberin Devamı

TUĞÇE ARAL KİMDİR?

2010 yılında katıldığı modellik yarışması ile adını duyuran, bu yarışma sayesinde Türkiye'nin 'bayan bacak' ünvanına sahip olan manken Tuğçe Aral kimdir?

Modelliğin yanı sıra şimdilerde şarkıcılığa soyunan mankenin kariyeri ve özel hayatına dair merak edilenleri sizler için araştırdık.

Tuğçe Aral, 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

İlkokul, orta okul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Aral, Çemberlitaş Kız Lisesi Yabancı Dil bölümünü dereceyle bitirmesinin ardından Kocaeli Üniversitesinde lisans eğitimine devam etti.

Başarılı bir üniversite hayatı süresinde çeşitli kurumlarda stajyer İngilizce öğretmenliği yaparak hem iş hayatına hem de öğrenim hayatına katkı sağladı. Üniversite eğitiminin ardından bir süre daha İstanbul'da İngilizce öğretmenliği yapmaya devam etti. 2

Haberin Devamı

2010 yılında bayan bacak ünvanı sonrasında çeşitli ufak çaplı defilelere çıkarak modellik kariyerine adım attı. Bu arada birçok tanınmış modacının özel tasarım defilelerinde,ünlü markaların defilelerinde ve Haute Couture defilelerde podyuma çıktı.

Profesyonel modellik kariyerine ise 2013 yılında katıldığı Best Model Of Turkey güzellik yarışması ile başladı. Yarışmayı derece ile kazanan Tuğçe Aral, Türkiye'nin Best Swimsuit'i seçildi. Yarışmanın ardından Istanbul Fashion Week defilelerinde podyuma çıktı. Yine aynı yıl Tiyatro/Diksiyon ve Sunuculuk kurslarına giderek eğitim aldı.

Son olarak 2014 yılında Miss Freedom Of Turkey yarışmasına katıldı. Yarışmada birinci seçilerek 'Kraliçe' ünvanını elde etti.

Modellik kariyeri boyunca hem yurt içi hem de yurt dışında birçok ünlü markanın katalog çekimlerinde ve defilelerinde boy gösterdi.

Tescilli güzel bugüne kadar 11 ayrı modellik ve güzellik yarışmasında Jüri üyesi olarak yer aldı.