Magazin Tuğçe kına yaktı!

Tuğçe kına yaktı!

Paylaş
Tuğçe kına yaktı!

Tuğçe kına yaktı!

MankenTuğçe Kazaz’ın ablası 31 yaşındaki Seda Kazaz için Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’ne bağlı Altınova Beldesi’nde yapılan kına gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

Annesi Boşnak, babası ise Selanikli olan, özel bir şirkette genel müdürlük yapan 36 yaşındaki Melihşah Selanik ile yaşamını birleştirecek Seda Kazaz’ın kına gecesi Altınova’da bulunan, ‘Kırık Kanatlar’, ‘Babam ve Oğlum’ ve ‘Kurşun Yarası’ filmlerinin çekildiği, Ali ve Salih Sural’a ait çiftlikte yapıldı.

Kına gecesi için günler öncesinden hazırlanan çiftlikte tüm eksiklikler giderildi. Önceki gece 600 kişilik bir davetli topluluğunun katıldığı kınada, gelinin kardeşi manken Tuğçe Kazaz da yer aldı. ABD’den gelip ablasının kınasını yakan ünlü manken, sevincini annesi Yegane Kazaz ve babası Metin Kazaz ile paylaştı. Gecede sahne alan Cihan Okan söylediği şarkılarla bol alkış aldı.

Haberin devamı sonraki sayfada...

Çiftlik bahçesinde deniz ürünlerinden oluşan açık büfe ve düğün keşkeği için davetliler sıraya girdi. Melihşah Selanik ve Seda Kazaz çifti tek tek masaları dolaşarak davetlilere ‘hoşgeldin’ dedi. Eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Yunanlı eşinden ayrılan Tuğçe Kazaz’ın, ABD’de ünlü bir mankenlik ajansıyla anlaştığı belirtildi.

Tuğçe Kazaz haberleri:

'ÖNCE KARİYER, SONRA ÇOCUK'

AŞKA VAKİT YOK

TUĞÇE TUVALET TEMİZLEDİ!

2

Haberin Devamı