Magazin Tuğçe'ye ikinci şok

Tuğçe'ye ikinci şok

Paylaş
Tuğçe'ye ikinci şok

Manken Tuğçe Kazaz'ın rol aldığı 'Radyo Tantana', 'Filmde Türk kızları ile Yunan askerleri seviştirildi' diye vizyona girememişti. Tuğçe'nin yeni filmi 'Cin Geçidi' ise bütçesizlik nedeniyle yarım kaldı

PARA BİTTİ FİLM YOK

Haberin Devamı

Başrollerini manken Tuğçe Kazaz, ‘Yaprak Dökümü’nün Oğuz’u Tolga Karel ve Öykü Çelik’in paylaştığı ‘Cin Geçidi’ filminin çekimleri 20 Ekim 2008’de İstanbul, Belgrad Ormanları’nda başlamış, 15 Kasım 2008’de bitmişti. Yönetmenliğini Özgür Selvi’nin yaptığı 400 bin TL’lik filmden Tuğçe Kazaz ve Tolga Karel 10 bin TL, Öykü Çelik 4 bin TL almıştı. Aradan 1 yıl geçmesine rağmen film vizyona giremedi. Çünkü yapım şirketinin paraları bitti.

AŞKLARI SETTE BULMUŞTU

Yapımcılığını ‘Film İcabı Prodüksiyon’un üstlendiği filmin montajı bütçesizlik nedeniyle yarım kaldı. Tolga Karel “Biz de yapımcıya ulaşamıyoruz” dedi. Öykü Çelik ise “Kimse bize filmin akıbeti konusunda bir şey söylemiyor” şeklinde konuştu. Tuğçe Kazaz’ın başrolünde oynadığı ‘Radyo Tantana’ da ‘Senaryoda Türk kızları ile Yunan askerleri seviştirildi’ diye vizyona girememişti.

Haberin Devamı

Tuğçe Kazaz ‘Radyo Tantana’nın setinde Yunan eşi Yorgos Seitaridis, ‘Cin Geçidi’nin setinde Fransız sevgilisi Ramin Matin ile tanıştı. Sonra ayrıldı.

FİLMİN KONUSU

Ormanlık bir alanda, farklı nedenlerle ölmüş birçok gencin cesedi bulunur. İleri derecede uykusuzluk problemi çeken genç bir komiser, bu cinayetleri çözmekle görevlendirilir. Komiserin ulaştığı gerçekler, kanıtlarla çelişince, komiserin akli dengesini kaybettiği düşünülür. Sonunda, her şeye rağmen olayı incelemeye devam eden komiser, köyde tanıştığı yaşlı bir kadından öğrendiği mistik bir hikayeyle cinayetlerin arkasındaki giz perdesini çözer.