Gündem 'Tüh yine yakalandık'

'Tüh yine yakalandık'

Paylaş
'Tüh yine yakalandık'

3 gün önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılınca yine hırsızlık yapan ve yakalanan zanlının ilk tepkisi!

Rize'de iki ay önce üç işyerinden cep telefonu çaldığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konan ve 3 gün önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Servet Ç., yine bir işyerinden cep telefonu çaldı. Güvenlik kamerası kayıtlarından eşkali belirlenen ve polis tarafından kısa sürede yakalanan Servet Ç. polise, “Görüntü var mı?" diye sordu. Ellerinde görüntü kaydı olduğu cevabının alan Servet Ç., “Tüh, yine yakalandık" dedi.

Haberin Devamı

Tophane Mahallesi'ndeki bir bilgisayar ve cep telefonu bayiine gelen 38 yaşındaki Servet Ç., vitrinde duran cep telefonunu görevliye fark ettirmeden alarak cebine koydu, ardından işyerinden ayrıldı. Durumu sonradan fark eden işyeri sahibi polise başvurdu.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan Rize Asayiş Şube ekipleri, cep telefonunu çalan kişinin daha önce de hırsızlıktan sabıkası bulunan Servet Ç. olduğunu tespit etti. Kısa sürede yakalanan ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Servet Ç., polislere olayın görüntüsü olup olmadığını sordu, görüntü olduğu yönünde cevap alınca da, “Tüh, yine yakalandık" diye konuştu.

Çok sayıda hırsızlık olayından sabıkası bulunan Servet Ç'nin çaldığı cep telefonunu 200 lira karşılığında sattığı öğrenildi. Polisteki sorgusu süren Servet Ç.'nin daha sonra Adliye’ye sevk edileceği belirtildi.

Haberin Devamı

3 GÜN ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKTI

Rize’de iki ay önce meydana gelen üç ayrı hırsızlık olayında girdiği işyerlerinden 3 cep telefonu çaldığı tespit edilen Servet Ç., tutuklanarak cezaevine konmuş, 3 gün önce de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Muhammet KAÇAR RİZE-DHA