Gündem Tükürerek soyuyordu!

Tükürerek soyuyordu!

Paylaş
Tükürerek soyuyordu!

Banka önlerinde çiğnediği leblebiyi üzerine tükürdükten sonra temizleme bahanesiyle soyan 63 yaşındaki Yavuz A. yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvuran 3 kişi üzerlerine tükürdükten sonra paralarını çalan bir şahıstan şikayetçi oldu. Eyüp ve Silivri bölgesinde meydana gelen olaylarda mağdurlar emekli maaşlarını çekmeye gittikleri banka önlerinde yanlarına yaklaşan yaşlı bir kişinin üzerlerine ağzında çiğnediği leblebiyi tükürdüğünü söylediler.

Mağdurlar daha sonra yaşlı kişinin “Kusura bakmayın leblebinin tadı kötü geldi. Tükürürken yanlışlıkla oldu” diyerek kendilerine temizlik için yardım etmeye çalıştığını bu sırada cüzdanlarını çaldığını iddia ettiler.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne gelen 3 yaşlı kişi, kendilerini soyan şüpheliyi eski sabıkalıların resimlerinden teşhis etti. Şüphelinin daha önce aynı suçlardan gözaltına alınan 63 yaşındaki Yavuz A. olduğu ortaya çıktı.

Polis zanlı Yavuz A.’yı Eyüp’te bulunan evinde gözaltına aldı. Poliste yapılan sorgusunda Yavuz A. suçunu itiraf etti. Yavuz A.’ın üzerlerine tükürerek N.D.'den (70) 900 TL, H.G.'den (70) 280 TL, H.T.'den (72) ise 600 TL çaldığı belirlendi. Poliste işlemleri tamamlanan Yavuz A. Eyüp Adliyesi'ne sevk edildi

Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)