Mesut Yar Tüm zamanların en iyileri!
HABERİ PAYLAŞ

Tüm zamanların en iyileri!

Haberin Devamı

Sosyal medyada yapılan anketlere bakıyorum. Mesela bir tanesi “Türk dizi tarihinin en sıkı erkek karakteri kimdir?” başlığını taşıyor. Çoğunluğu anket formatında ama takipçilere serbest yorum hakkı veriyor... Buna göre yakın geçmişi içine alan (TRT’nin tek kanal olduğu dönem hariç) karakterler sırasıyla şunlar; Ramiz Karaeski (Ezel), Burhan Altıntop (Avrupa Yakası), Behzat Ç. (Bir Ankara Polisiyesi), Erdal Bakkal (Leyla ile Mecnun) ve Ali Rıza (Yaprak Dökümü)... Vallahi altına imzamı atarım. Tabii yeni dönemin de efsane karakterleri var. Onları da bütün bir haftaya yayarız artık..

Pazartesi rüzgarından yararlan

Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D) pazartesi gecelerine de sıçradı. Açıkçası Babam ve Ailesi’nin sıkı rüzgarı programın prime time kuşağından sonra da iyi reyting almasını sağlayabilir diye düşünüyorum... Belli ki Kanal D kasım ayından önce talk show hattına girmeyecek. Bu durumda gece izleyicisine farklı bir kıyak geçilmiş olur, iyi de olur... Ha, yine Beyaz Show bitecek diyorlar. Hatta yeni duyurulan formatın yayınından vazgeçildiği de söyleniyor. Ben Beyaz’ın beyanatını esas alırım; “Ben kolay pes etmem!” Etme kardeş, biz seni öyle tanıyıp sevdik. Olduğun gibi!

Kimdir bu İlker Yarık?

Şimdi yazacağım şey bir magazin programında alt yazı olarak geçiyor. Program ismi vermek istemiyorum. Çünkü bu gaflar neredeyse her magazin programında sıklıkla yaşanıyor. Bu programda düzeltilmeden üstüne tekrar ediliyor. Neyse. Soru şu; “İlker Yarık ile Burçin Terzioğlu ayrılıyorlar mı?”... Burçin Terzioğlu bildiğim kadarıyla İlker Kaleli ile birlikte. İlker Yarık diye biri hayatında yok. Bir İlker Ayrık var ki, onun da ne konuyla ne de isimle bir ilgisi var... İlker Yarık aynı zamanda benim soyadımın da bir kısmını taşıyor. Allahım nasıl çıkacağız bu çok bilinmeyenli denklemden?

Yeni dönemde iki güzel gelişme...

TRT Müzik hâlâ baş tacı ettiğim kanalların başında geliyor. Yeni yayın dönemini idrak etmeye başlayan kanalda en çok Melihat Gülses ablamın Gönül İle Dil Arasında isimli programını izleyeceğime sevindim. İnce Saz günlerinden beri dikkatle dinlediğim büyük usta son zamanların en iyi sanat musikisi yorumcusu. Maşallah... Bir de TRT Müzik ilk kez “jazz (caz)” hattına giriyor. Yıllar önceden varlığını bildiğimiz TRT Hafif Batı Müziği ve Caz Orkestrası ile yeniden tanış olacağız. Renklilik diye buna derim. Bravo TRT Müzik!

Sezar'ın hakkı Sezar'a...

Beyaz Futbol (Beyaz TV) geçtiğimiz haftanın sosyal medyada en çok konuşulan programı oldu. Dakikalık reytingleri ölçülemediği için ilk yüz listesine giremeyen program hafta sonları ortalama bir hesapla ilk ellinin arasında yer alabilecek kadar reyting topluyor... Orada göremediğimiz rakamsal karşılığı sosyal medyadan görüyoruz. Bu arada program iki haftadır “dokunulmaza” dokunur oldu. Fatih Terim’den milli takımda sadece ismi olanların aldığı prime kadar ciddi konulara giriyor. Kimi eğlence için izleyenler bu işe bozulsa da Beyaz Futbol ve Derin Futbol, futbolun hakkını alabildiğimiz yegane programlardır. Ne dersiniz?

Sahi başlayacak mı?

Bildiğim kadarıyla İşte Benim Stilim miadını doldurup geçtiğimiz yıl ekranlara veda etmişti. TV8 ekranında bir hayli iyi izlenip, sonra bir şekilde ivme kaybeden programın yeniden yayına gelmesi gündemde sanırım... Öyle ya, daha dün son bulan Aşk Kafe’nin (Star TV) sunucusu Kemal Doğulu, “Önümüzdeki ay İşte Benim Stilim ile yeniden ekrandayım” demiş... Nur Yerlitaş cephesinden ses yok. İvana Sert hâlâ TV8’in gözdelerinden. Başka kim olur; vallahi çıkartamadım şimdi. Ekrana dönüp dönmeyeceğini de öyle!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder