Spor Tuncay bitti Fener bitti

Tuncay bitti Fener bitti

Paylaş
Tuncay bitti Fener bitti

Yönetim tarafından sözleşmesi zamanında uzatılmadığı için için bedavaya İngiliz kulübü Middlesbrough'ya kaptırılan Tuncay Şanlı'nın yeri doldurulamıyor

Geçtiğimiz yılki seçim öncesinde 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü verdikten sonra henüz ilk yılında hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 12 yıllık görev süresinde ilk kez bu kadar eleştirilmeye başlandı.

Haberin Devamı

Camiada Yıldırım’ın geçmiş döneminde yaptığı hatalar tek tek dile getirilirken, özellikle takımın “Savaşçı ruhu”nu temsil eden, mağlubiyeti kabullenmeyen yapısıyla taraftarın kalbinde bambaşka bir yeri olan Tuncay Şanlı’nın gidişinden sonra tek bir şampiyonluk kupası bile alınamadığına dikkat çekildi.

2007’de kulübün 100. yılında şampiyonluğa ulaşıldıktan sonra zamanında imza attırılıp sözleşmesi uzatılmadığı için tek bir kuruş kazanılamadan İngiltere Premiere Lig takımlarından Middlesbrough’ya kaptırılan Tuncay Şanlı’nın yokluğu hep hissedildi.

Son üç sezon milyonlarca dolar harcanmasına ve birçok futbolcu transfer edilmesine rağmen bir türlü o mücadeleci takımın oluşturulamadığını kaydeden Fenerbahçe camiası “Tuncay bu takımın temel direği idi. O gitti, Fener bitti” yorumunu yapıyorlar.

Haberin Devamı