Spor Tuncay gidiyor!

Tuncay gidiyor!

Paylaş
Tuncay gidiyor!

İngiltere Premier Ligi'ndeki son maçında Chelsea'ye 7-0 yenilen Stoke City'de fatura Tuncay Şanlı'ya kesildi

The Guardian gazetesi, Stoke City'nin menajeri Tony Pulis'in, takım ruhunu korumak için sezon sonu 10 oyuncuyu göndereceğini ve bunlar arasında Tuncay Şanlı'nın da bulunduğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

The Guardian, Tuncay Şanlı'nın da zamanla geçinilmesi zor bir kişi haline geldiğini ileri sürdü. Tuncay'ın Kasım ayında deplasmanda oynanan Hull City maçında, oyuna girmesinden yedi dakika sonra dışarı alınmasına kızarak yedek kulübesine uğramadan sahadan ayrıldığını hatırlatan gazete, Mart ayındaki Aston Villa maçında da aynı hareketi tekrarlayan oyuncunun menacer Pulis'in sabrını taşırdığını yazdı.

The Guardian buna rağmen, menajer Pulis'in takım içinde çifte standart uyguladığını ima etti. Gazete, takımda disiplini sağlamak adına Tuncay'ın da aralarında bulunduğu bazı oyuncuları göndermek isteyen Pulis'in, takımın Chelsea'ye 7-0 yenildiği maçtan sonra soyunma odasında takım arkadaşı Glenn Whelan'a yumruk attığı öne sürülen Abdoulaye Faye'ye farklı davrandığını yazdı.

Haberin Devamı

The Guardian'a göre, takımdaki disiplin sorununu çözmeye çalışan menajer Tony Pulis'in göndermek istedikleri arasında kavga eden bu iki oyuncunun adı geçmiyor.

Gazeteye göre takımdan ayrılması beklenenler arasında, Pulis'in Aralık ayında kafa attığı iddia edilen James Beattie de bulunuyor.

fanatik.com.tr'nin katkılarıyla...