Spor Tuncay Şanlı: Sadece Fenerbahçe

Tuncay Şanlı: Sadece Fenerbahçe

Paylaş
Tuncay Şanlı: Sadece Fenerbahçe

Futbol yaşantısını yurtdışında sürdürmek istediğini vurgulayan Tuncay Şanlı, "Türkiye'de Fenerbahçe'den başka takımda oynamam' dedi

Kıran kırana çekişmeye sahne olan sezonu şampiyon olarak kapatan Fenerbahçe’de yöneticiler, kutlamaların ardından hemen yeni sezonun transfer faaliyetlerine girişip Emenike (Karabük), Serdar Kesimal (Kayseri) ve Orham Şam’ın (Gençlerbirliği) işini bitirip, Sezer Öztürk’te (Eskişehir) büyük mesafe katetti.

Çalışmalar ara vermeden sürdürülürken, gündeme bir ara Tuncay Şanlı geldi. Başkan Aziz Yıldırım, bir soru üzerine eski oyuncularını teknik direktör Aykut Kocaman’ın istemesi halinde transfer edebileceklerini açıkladı.

Bu açıklama sonrası taraftarlar umuda kapılırken, devreye Galatasaray’ın girdiği belirlendi. Sezonu hüsranla kapatan sarı-kırmızılılar, Tuncay Şanlı’yı alıp, hem kadroyu güçlendirmek hem de Fenerbahçe’ye transfer çalımı atma niyetindeydi.

Durum böyle olunca tüm gözler milli futbolcuya çevrildi. Devre arasında Almanya’nın Wolfsburg takımına transfer olan ancak umduğunu bulamayan Tuncay’ın söylecekleri merak konusuydu.

Yakın çevresiyle Fenerbahçe ve Galatasaray arasında kendisi için yapılan transfer çekişmesini değerlendiren yıldız oyuncunun, “Şu anda dönmeye niyetim yok. Amacım futbol yaşantımı yurtdışında sürdrürmek. Ancak Türkiye’ye dönmeye karar verirsem, sadece Fenerbahçe formasını giyerim” dediği belirlendi.

Stoke City’den Wolfsburg’a 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Tuncay Şanlı’yı satmak çin Alman ekibinin bu miktara yakın bir parayı talep etmeyi düşündüğü öğrenildi.

Haberin Devamı