Spor 'Tuncay Şanlı'yı örnek alıyorum'

'Tuncay Şanlı'yı örnek alıyorum'

Paylaş
'Tuncay Şanlı'yı örnek alıyorum'

Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, kendisine Tuncay Şanlı'yı örnek aldığını söyledi

Bursaspor’un golcü futbolcusu Sercan Yıldırım artık atacağı gollerle ön planda olacağını söyledi. Sercan, “Yeni sezonda çok farklı bir Sercan Yıldırım izlettireceğimin sözünü veriyorum” dedi.

Geçen sezon başında takımla birlikte kamp yapamadığı için sıkıntı yaşadığını ancak bu yıl kendisini daha güçlü hissettiğini ifade eden genç futbolcu, “Sezon başı kampı çok önemli. Geçen sezon yoktum kampta. Bu havayı yaşamadım. Ama bu sene buradayım ve buranın uğurunu devam ettireceğiz" diye konuştu.

"BİR FUTBOLCUNUN EN BÜYÜK HAYALİDİR"

Bursaspor’dan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini belirten Sercan Yıldırım, kendisiyle ilgili çıkan transfer dedikodularının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Sercan, “Son dönemde benim ağzımdan hiçbir zaman transferimle ilgili bir söz çıkmadı. Yeşil beyazlı formayla yapacaklarım henüz bitmedi. Bir futbolcunun en büyük hayali Şampiyonlar Ligi’nde oynamaktır” dedi.

"AVRUPA’YA AÇILMANIN EN GÜZEL YOLU"

Bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmalarının kendileri için de büyük bir şans olduğunu belirten genç futbolcu, “Avrupa’da da Bursaspor’un ismini en iyi şekilde temsil edeceğiz.

Biz futbolcular için de önemli. Bakın Tuncay İngiltere’de oyunuyor. Kendime örnek alıyorum. Bizim için Avrupa’ya açılmanın en güzel yolu Şampiyonlar Ligi.

İnşallah ileride biz de Tuncay gibi ülkemizi yurt dışında temsil ederiz. Şampiyonlar Ligi’nde de bizi küçümseyenlere en güzel cevabı vereceğiz” diye konuştu.

Emre KOŞAK/Avusturya (DHA)

Haberin Devamı