Spor Tuncay Türkiye'ye mi dönüyor?

Tuncay Türkiye'ye mi dönüyor?

Paylaş
Tuncay Türkiye'ye mi dönüyor?

Aston Villa maçında 54. dakikada oyundan alınmasına sinirlenip stattan ayrılan Tuncay'ı menajeri Tony Pullis, milli oyuncuyu gözden çıkardı

İngiliz basını, Stoke City'nin menajeri Tony Pullis'in Aston Villa maçında yaşananlardan sonra takım içindeki otoritesinin sarsılmaması için milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'yı gözden çıkardığını iddia etti.

Golsüz sona eren Stoke City-Aston Villa karşılaşmasında Pullis; Tuncay'ı 54. dakikada oyundan çıkarmış, Stoke taraftarı da bu durumu ıslaklarla protesto etmişti. Milli yıldız da maçın sonunu beklemeden stattan ayrılmıştı.

Stoke City'ye gelişinin taraftarları heyecanlandırdığına dikkat çeken Ada basını, Pullis'in 'Cesur Yürek' lakaplı Tuncay'la ne yapmak istediğine karar vermediğini ve Premier Lig'de oynatmak için 4 ay beklediğine dikkat çekti.

Bütün bunların ışığında, hiçbir futbolcunun kulüpten büyük olmadığı ve eğer sorun çözülmezse Stoke City'nin yoluna Tuncay'la ya da Tuncay'sız devam etmesi gerektiği ifade edildi.

AĞUSTOS'TA FENERBAHÇE'YE Mİ GELİYOR

Öte yandan Tuncay Şanlı'nın Ağustos ayında askerlik için gereken 3 yılını doldurduktan sonra Fenerbahçe'ye dönmesi bekleniyor.

Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin, savaşan futbolcularla yoluna devam etmek istemesi bu transferin bitmesi yolunda en büyük avantaj.

Haberin Devamı